题目内容
Many birds fly away because plants die and insects hide_____ coldness_______ winter.
A. away; in B. from; in
C. away; on D. from; on
B
【解析】
试题分析:句意:在冬季,因为植物都死了,并且昆虫都躲避了寒冷,许多鸟类都飞走了。分析:在冬季in winter; 躲避……hide from.结合选项第二项正确。故选B
考点:考查介词的用法。
根据短文内容完成下面的表格。(共5小题。每空1分)
Hello, everyone! My name is Su Yang. I’m 12 years old. I come from Shanghai ,but now I live in Yancheng. I study at Yucai Sunshine Middle School. It is a nice school. There are five buildings in my school. We have two big libraries in my school. We go to school from Monday to Friday and we have six lessons every day. I like all my lessons and I am good at English. I usually do after-school activities with my classmates after 4 p.m. in the afternoon. I love playing tennis. I like my school very much.
Name | Su Yang |
1._____ | Twelve |
Be from | 2._____ |
School | Yucai Sunshine Middle School |
Be good at | 3._____ |
Hobby | Playing 4._____ |
After-school activities | 5._____ 4 p.m |