题目内容

根据表格内容,选择正确最佳答案。
Driver Wanted
Drive for busy restaurant some evening and weekend work
All meals are free
Ring 33335678
House for Sale
¥150, 000, built in 1995
The house with 3 bedrooms, a bathroom, a living room, a kitchen and a breakfast room. It’s on the south side of the city
Yingbin Supermarket, the biggest shopping centre in our city will open on July  8, 2005. Everybody with today’s Tianjin Daily will get a small present that day. You are welcome.
Tel: 27984321
Add: No. 6 Huanghe Road Tianjin Daily June 1, 2005
Rose’s Special Concert
Time: 2 p. m. , July 3, Saturday
Place: People’s Stadium
Ticket Price:
RMB: 150 yuan for adults;
70 yuan for students
June 25, 2005 
小题1:If you work as a driver in the restaurant, you may _______.
A.never pay for meals B.pay a little for meals
C.work on weekends D.work in the afternoon
小题2:If you buy the house, you _________.
A.may pay more than ¥150, 000 for it
B.must have breakfast in the kitchen
C.have to take a bath in the public bathroom
D.may live on the south side of the city
小题3:Any customer with a Tianjin Daily of June 1, 2005 will get a small present from _____.
A.every supermarket B.Huanghe Road
C.Tianjin Daily D.Yingbin Supermarket
小题4:When will the concert be?
A.July 1, 2005. B.June 8, 2005. C.July 3, 2005. D.June 25, 2005.
小题5:If two adults and two students want to go to the concert, the tickets will cost RMB ___.
A.220 yuanB.440 yuanC.270 yuanD.370 yuan

小题1:A
小题2:D
小题3:D
小题4:C
小题5:B

小题1:细节理解题,根据文中方框1内容,理解可知。
小题2:细节理解题,根据文中方框2内容,理解可知。
小题3:细节理解题,根据文中方框3内容,理解可知。
小题4:细节理解题,根据文中方框4内容,理解可知。
小题5:理解计算题,根据文中语句理解计算可知。(70+150)*2=440
练习册系列答案
相关题目

AROUND XICHANG is a special program in English on XCTV-1. It’s about the city and lasts for 8 minutes. You can watch the program at 20:27 every Sunday and watch is again at 7:30 and 15:35 on Monday.
Tel: 8109566    Add: 139 North Ring Road, XICHANG
XICHANG WEEKLY is to help foreigners understand more about the city. It’s a news edition(版面) in English in XICHANG. It usually appears on the 48th edition of the city’s most popular newspaper CITY EXPRESS every Thursday.
Tel: 8105699    Add: 218 Hangtian Road, XICHANG
IN TOUCH is an English language magazine. Read the pages and inside you’ll find passages on history, art, music, sports, travel and food of Sichuan. At the end of every month you can get the magazine in hotels, restaurants, bookshops and cafes all around Sichuan without paying.
Tel: 8243611  8243103    Add: 5 Wenhui Road, XICHANG
小题1:AROUND XICHANG can be watched _______ a week.
A.four timesB.three timesC.twiceD.once
小题2:At the end of every month, you can get IN TOUCH in_______ all around Sichuan without paying.
A.hotels and bookshops B.restaurants and hospitals
C.schools and bookshopsD.hotels and offices
小题3:If you want to get some information of music and travel, you can find something in _______.
A.XICHANG WEEKLYB.IN TOUCH
C.AROUND XICHANGD.CITY EXPRESS
小题4:If a foreign friend wants to get some news about Xichang, he can can_______.
A.8243611B.8105699C.8234103D.8109566
小题5:This passage is perhaps _______.
A.an advertisement B.a story
C.a jokeD.an instruction
If you have no special plans for your holidays, why not spend your time helping others?
Don’t listen to people who say that young people today often think only of themselves. It’s not true at all. More and more young people in the USA volunteer to spend their school holidays working for others. And they don’t do it for money. Here are some of their stories.
Alice Hamilton, 17
I’m going to help the Forest Center build new hiking paths(小道) in the mountains. It’s going to be terrific(棒极了). I will spend the whole summer living in a tent(帐篷) and breathing the fresh mountain air. I’m going to sleep under the stars. It will be a nice sport, and I will be able to do something good at the same time!
Jason Moore, 18
This summer, I’ll volunteer with Special House Program. They build good, low-cost houses and sell them to the poor. They’ll teach me what to do, so I am going to help people and also have a chance to learn how to build houses.
Trish Anderson, 16
I’m going to teach children who have trouble in reading. I’ll work for a program called Reading For Life. Every day, I’m going to help children choose and read books that they like. I want to be a teacher, and I love children and reading, so this is going to be a great experience for me.
小题1:What does Alice volunteer to do in summer?
A.To sleep under the stars.
B.To spend the whole summer living in a tent
C.To help build new hiking paths in the mountains.
D.To be a teacher
小题2:From the passage, we know that Jason Moore _____.
A.likes readingB.is 18 years old
C.isn’t very richD.likes children
小题3:________ wants to be a teacher.
A.Alice HamiltonB.Jason Moore
C.Trish AndersonD.The writer

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网