题目内容

Mr. King works very long hours every day. He usually gets up at 5:30. He brushes his teeth quickly and goes to his workplace (工作地点). Then he runs with some kids. After that he takes a shower. He eats his breakfast at 7:00. His work starts at 8:10. He is good at math and many boys and girls learn math from him. All the kids like him very much. He often talks or plays games with the kids. He usually goes to bed after 22:00. He is often very tired but he likes his job and loves the kids. He doesn’t work on weekends. Mr. King likes reading at home on weekends. Sometimes some kids’ parents come to his home to talk about their kids. When Monday comes, Mr. King gets busy again.

  1. 1.

    Mr. King has a shower _________.

    1. A.
      at 5:00
    2. B.
      at 7:00
    3. C.
      after he brushes his teeth
    4. D.
      after he runs
  2. 2.

    Mr. King is good at _________.

    1. A.
      English
    2. B.
      science
    3. C.
      history
    4. D.
      math
  3. 3.

    Mr. King is a _________.

    1. A.
      student
    2. B.
      worker
    3. C.
      teacher
    4. D.
      musician
  4. 4.

    What does Mr King do at weekends?

    1. A.
      Mr King works at weekends                          
    2. B.
      Mr King does some reading.
    3. C.
      Mr King talks with some kids’ parents about their kids.    
    4. D.
      Both B &C.
  5. 5.

    Which of following is NOT true?

    1. A.
      Mr. King usually gets up early.
    2. B.
      Mr. King is usually goes to bed at 22:00.
    3. C.
      Mr. King likes reading on weekends.
    4. D.
      Mr. King works at a school.
DDCDB
1.本文的第三行提到金先生在跑步之后才进行淋浴,故本题选D。
2.本文的第四行提到他擅长数学,许多男孩和女孩向他学习数学,故本题选D。
3.金先生的工作是和孩子们在一起玩,做游戏,在数学上帮助孩子,和孩子们的父母谈论他们的孩子,所以可以推断出金先生是教师的职业,故选C。
4.本文倒数第三行和第二行提到金先生在周末不上班,通常在家看书,有时孩子的父母到他家来谈论孩子的情况,故本题选D。
5.金先生在五点半起床,属于早起,在周末喜欢在家看书,和学生打交道,应该是在学校工作,通常晚上十点之后才去睡觉,故本题不正确的是B项。
练习册系列答案
相关题目

Mrs. King is an American doctor. She is now in China. She works in a Children’s Hospital in Beijing. She is also learning Chinese medicine(医术) there. She likes Chinese medicine very much. She loves working for children. She works hard in the day and reads English books on(关于) Chinese medicine at night. She learns Chinese from the Chinese doctors and her Chinese friends. Now she can speak some Chinese. She can read some Chinese books, too.

Her husband Mr. King is a teacher. He teaches English in a junior high school in Beijing. He works hard, too. He works from Monday to Friday. He teaches three classes every day. Sometimes, on Saturdays and Sundays, he teaches other English classes. He wants to make more money(挣更多钱).

1.Mrs. King works in a _____ .

A.shop                                 B.junior high school in Beijing

C.hospital in America                      D.hospital in Beijing

2.Both of the Kings _____ .

A.live in America                         B.live in Shanghai

C.work hard                             D.work every day

3.Mrs. King learns Chinese from _____ .

A.her teacher                           B.the books

C.the doctors                            D.the Chinese doctors and her Chinese friends

4.Which of the following sentences is NOT true?

A.Mrs. King can speak English and Chinese.

B.Mrs. King knows much about Chinese medicine.

C.Mrs. King is from America.

D.Mr. King sometimes teaches other English classes on weekends.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网