题目内容
Xin hua Clothes Store
clothes | color | price |
Sweater | Pink, green | $25 |
Hats | Red, black | $4 |
Pants | green | $20 |
Sports bags | Black, white | $7 |
T-shirts | Blue, red, green | $21 |
1.You can buy _________ in Xin hua Clothes Store.
A. Red pants B. Green sports bags
C. Black hats D. White T-shirts
2.How much are two hats and three sports bags?
A. $11 B. $15 C. $26 D. $29
3.You like green and you only have $ 21 to buy____.
A T-shirt B. a hat
C. a sports bag D. a sweater
1.C
2.D
3.A
【解析】
试题分析:本文是以表格的形式列出了新华服装店的衣服及各自的价格、颜色等。
1.小题1】细节理解题。根据表格第二列可知可以买到黑色的帽子。故选C。
2.小题2】细节理解题。根据表格第三列可知一顶帽子的价格是4美元,那么两顶帽子就是8美元;一件运动包的价格是7美元,那么3个包的价格是21美元,共计8+21=29美元,故选D。
3.小题3】细节理解题。根据最后一行可知T恤衫21美元,并且有绿色的,故选A。
考点:广告类短文阅读
短文填空(10分)
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。请将答案写在短文后相应题号的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
receive, helpful, if, I, from, free, year, but, enjoy, realize |
Michael Leung, a famous TV host in Hong Kong, wrote a letter to his son. It’s not only h 1. to children, but also good for all ages. The following are chosen f 2. his letter.
Life is short. While you’re wasting it today, you’ll r 3. you are at the end of it tomorrow. So the earlier you start to value your life, the earlier you can e 4. it.
You might not be successful i 5. you don’t study hard, although a lot of successful people haven’t r 6. higher education.
I don’t expect you to support me for the rest of m 7. life, so I’m not going to do the same for you. You will be living on your own when you grow up.
You can require yourself to be nice to others, b 8. you shouldn’t expect the same from others.
I’ve been buying the lottery(彩票) for almost 20 y 9. , but I’m still poor. I have never even got third place. So you have to work hard to be successful. There’s no f 10. lunch in the world.
Name: Sally Age: 12 Country:﹙国家﹚England Class: Class Three, Grade Seven QQ: 22635901 Tel: 83422668 |
Name: Sam Age: 13 Country: America Class:Class, Two Grade Eight QQ: 50318693 Tel: 22201685 |
Name: Lin Tao Age: 13 Country: China Class: Class Four, Grade Eight QQ: 136038291 Tel: 87533229 |
1.How old is Sally? She is ______.
A. twelve B. thirteen
C. fourteen D. eleven
2. Where is Sam from? He is from ______.
A. Canada B. England
C. the U.S.A. D. China
3. What’s the number 136038291? It’s ______.
A. Sally’s QQ number
B. Sam’s QQ number
C. Lin Tao’s QQ number
D. Lin Tao’s phone number