题目内容

Accident Report Form

Accident

A car crashed into a tree. Three people were trapped in the car.

Weather conditions

There was a heavy rain.

Date of call

December 3, 2006

Time of call

9:30 p.m.

Name of caller

Mrs. Green

Place

Zhongshan Road, Nanjing 

Conditions of victims (受害人)

Mr. Green hurt his head.

Mrs. Green hurt her left leg.

Their daughter felt frightened.

Action

Policemen arrived at 9:40 p.m. and sent the victims to Gulou Hospital at 9:45 p.m.

1. What time did Mrs. Green call the police? _________

A. At 9:30 a.m.

B. At 9:30 p.m.

C. At 9:40 p.m.

D. At 9:45 p.m.

2.How many people were trapped in the car? __________

A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

3.Whose left leg was hurt? _________

A. Mrs. Green’s.

B. Their daughter’s.

C. Mr. Green’s.

D. Their friend’s.

4. What was the weather like that day? __________

A. It was sunny.

B. It was snowy.

C. It was cloudy.

D. It was rainy.

5. Which of the following is TRUE? __________

A. The car crashed into a wall.

B. Their daughter hurt her leg and was sent to the hospital.

C. The car accident happened on Zhongshan Road in Nanjing.

D. The policemen arrived half an hour later and sent the victims to the hospital.

1.B

2.C

3.A

4.D

5.C

【解析】

试题分析:这是一篇接警记录

1.小题1】细节理解题。根据Time of call可知Mrs Green是在下午9:30报的警。选B

2.小题2】细节理解题。根据Conditions of victims (受害人)一栏可知受害人是Green一家三口,因此答案选C

3.小题3】细节理解题。根据Conditions of victims (受害人)一栏可知左腿受伤的是Mrs. Green,因此答案选A

4.小题4】细节理解题。根据Weather conditions一栏可知当时天气情况是heavy rain.因此答案选D

5.小题5】细节理解题。A car crashed into a tree. 句意:一辆汽车撞上了一棵大树。根据此句可知A项错误,排除。Their daughter felt frightened.句意:他们的女儿受到了惊吓。由此句可知B项错误,排除。

Place

Zhongshan Road, Nanjing 

由这栏可知车祸地点是Zhongshan Road, Nanjing,故C项正确。

Action

Policemen arrived at 9:40 p.m. and sent the victims to Gulou Hospital at 9:45 p.m.

由此栏可知,警察到达出事地点的时间是9:40pm,与报警时间隔10分钟,因此D项错误。答案选C

考点:事故记录应用文阅读

练习册系列答案
相关题目

(A)根据下列句子及所给汉语注释,写出空缺处各单词的正确形式,每空只写一词。

1.My brother is funnier than me. He makes me ________ (笑)a lot.

2.I think __________(卡通片) are very interesting .

3.Tom’s home is the_______ (接近的) to school in his class, so he often walks to school.

4.In this store ,we can buy clothes more________(便宜)than the other stores.

5. My father didn’t bring _________(足够的)money, so we only had one bowl of fish and rice.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网