题目内容

Do you know the Chinese saying “He who doesn’t reach the Great Wall is not a true man”? Mr. White knows it. Next month he is going to Beijing with his wife. They are going to visit the Great Wall. They are staying in Beijing for about a week. They have a lot of Chinese friends there, so they are visiting them. Then they’re flying to West Lake in Hangzhou. They are going boating there and staying there for about three days. Mr. White knows that the Yellow Mountain is very famous in China. So they’re going to Anhui to go hiking in the great mountain. After two days in Anhui they’ll have to go back to Sydney.
“I’m taking lots of photos in China. When I get back to Sydney, I am going to show the photos to my friends. I want my friends to know more about China.” said Mr. White

  1. 1.

    Who is Mr. White going to China with?

    1. A.
      His friends
    2. B.
      His parents
    3. C.
      His wife
    4. D.
      His children
  2. 2.

    Mr. White is staying in Beijing for about     

    1. A.
      two weeks
    2. B.
      three days
    3. C.
      one month
    4. D.
      seven days
  3. 3.

    Mr. White is     in Hangzhou

    1. A.
      going boating
    2. B.
      going hiking
    3. C.
      going camping
    4. D.
      going swimming
  4. 4.

    Mr. White is from     

    1. A.
      Australia
    2. B.
      America
    3. C.
      Canada
    4. D.
      England
  5. 5.

    From the passage we can learn that     

    1. A.
      Mr. White is going to China next week
    2. B.
      Mr. White has many friends in Beijing
    3. C.
      Mr. White is going to visit the Yellow River
    4. D.
      Mr. White is staying in Anhui for a week
CDAAB
1.细节题:从第一段的句子:Next month he is going to Beijing with his wife.可知怀特先生是和妻子去长城的,答案是C
2.细节题:从第一段的句子:They are staying in Beijing for about a week.可知他们要在中国待7天,答案是D
3.细节题:从第一段的句子:They are going boating there and staying there for about three days可知他们要去划船,答案是A
4.细节题:从第一段的句子:After two days in Anhui they’ll have to go back to Sydney.
可知他们是澳大利亚的,答案是A
5.细节题:从第一段的句子:They have a lot of Chinese friends there, so they are visiting them.可知他们有很多朋友,答案是B
练习册系列答案
相关题目

You may know the song Happy Birthday very well. But do you know about its writer? It was written by an American girl. And she became very rich after that.
When she was a child, she was poor. Once, she was invited to her friend’s birthday party. She was pleased but sad because she didn’t have enough money to buy a gift for her.
“The party is coming soon, but now I have little money.” Tears ran down her face.
Later that night she was in bed, thinking about the gift when the door opened and her grandma came in.“ What happened? ” her grandma asked. Hearing the girl’s story, she said, “Don’t worry. I think I can help you. How about singing a song together? Happy birthday to …”What a beautiful song! They sang and sang. Suddenly she woke up. It was a dream! She decided to write it down at once and sing it to her friends at the party.
When she sang the song at the party the next day, her friends were very happy. “How wonderfully you sing! We haven’t heard such a beautiful song before. Thank you for giving me the special gift.” said her friend. And they learnt to sing it together. Later the girl became well-known in America.
【小题1】The song Happy Birthday was written by                    .

A.an American girl
B.an American girl’s grandma
C.an American boy
D.an American girl’s friend
【小题2】The girl was sad because                     .
A.she didn’t want to go to the party.
B.she would be busy that day.
C.she didn’t have enough money to buy a gift.
D.she wasn’t invited to the party.
【小题3】What gift did she give her friend?                    
A.A flower.B.A toy.C.An interesting book.D.A song.
【小题4】What did her friends think of the song?  It was                 .
A.boringB.beautifulC.excitingD.interesting
【小题5】Which of the following is TRUE?
A.The girl was still poor after writing the song .
B.The girl sang the song with her grandpa in her dream.
C.The girl’s friends had heard the song before.
D.The girl became famous because of the song.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网