题目内容

阅读填词

Americans e 1 breakfast and l 2 quickly unless it is a social business or family occasion. The evening meal is usually l 3 and a time for families to gather t 4 . Rushing through daytime meals is part of the fast pace in A 5 . Another reason for rushing through daytime meals is that many people eat in restaurants that are usually crowded with people waiting f 6 a place so that they can be served and r 7 to work at the proper time. So each one hurries to m 8 room for the next person. With busy people everywhere there is a real difference with meals that are eaten in a h 9 and those that can be enjoyed s 10 with friends.

1.e  

2.l  

3.l  

4.t  

5.A  

6.f  

7.r  

8.m  

9.h  

10.s  

答案:
解析:

eat; lunch; longer; together; America; for; return; make; hurry; slowly


提示:

  解题点拨

  1.eat breakfast=have breakfast.

  2.下文中有the evening meal,此处一定是指中餐.

  3.与前面的quickly相比较

  4.gather together聚集,集拢.

  5.由第一句可知

  7.此句大意为:匆忙吃日间餐的另外一个原因是因为大多数人在餐馆吃,而餐馆里常挤满了等候席位的人,他们吃了饭后好及时回去工作.

  8.make room for为……让出空间.

  9.a hurry=hurriedly匆忙地,固定搭配.

  10.与上文的hurry相对应.


练习册系列答案
相关题目

阅读填词

  In the last 500 years nothing about people-not their clothes, ideas, or languages has changed as much as w 1 they eat. Chocolate drink was first made from of the seeds of the cacao by South America Indians. The Spanish introduced it to the r 2 of the world during the 1500s. And although it was expensive, it q 3 became popular. In London, shops where chocolate drinks were served became important places. Some still exist today. The potato is a 4 from the New World. Around 1600, the Spanish brought it from Peru to Europe, where it soon was widely g 5 . Ireland became so dependent on it that thousands of Irish(爱尔兰的) people starved w 6 the crop failed during the year of 1845-1846, and thousands more were forced to leave for America.

  There are many other foods t 7 have traveled from South America to the Old World. But some others went in the opposite direction. Brazil(巴西) is now the world's largest grower of coffee, a 8 coffee is an important crop in other South America countries. But it is native to Ethiopia(埃塞俄比亚). It was first made i 9 a drink by Arabs during the 1400s. According to an Arabic story, coffee was discovered when a goat keeper named Lakdi noticed that his goats were eating red fruits on a coffee tree. He t 10 one and experienced the “wide-awake(彻底清醒的)” feeling that one third of the world's population now starts the day with.

1.w   2.r   3.q   4.a   5.g  

6.w   7.t   8.a   9.i   l0.t  

阅读填词 (共10小题,每题1分,满分10分)
阅读短文,根据所读内容在短文后图表中的空格里填入一个恰当的单词
Never go into a supermarket hungry! This is a good piece of advice. If you go shopping for food before lunchtime, you’ll probably buy more than you plan to. Unluckily, however, just this advice isn’t enough for consumers (消费者) these days. Modern shoppers need an education in how and how not to buy things at the store. First, you check the weekly newspaper advertisements. Find out the items that are on sale and decide if you really need these things. In other words, don’t buy anything just because it’s cheaper than usual! “New and improved!” or “All Natural” on the front of a package (包装) influence you. Instead, read the list of ingredients (原料) on the back. Third, compare prices: that is, you should examine the prices of both different brands(商标、牌子) and different size of the same brand.
Another suggestions for consumers is to buy ordinary items(商品) instead of famous brands. Ordinary items in supermarkets come in ordinary packages. These products are cheaper because producers don’t spend much money on packing or advertising.
The quality, however, is usually as good as the quality of well-known name brands. In the same way, in buying clothes, you can often find high quality and low prices in brands that are not famous. Shopping in discount clothing stores can help you save a lot of money. Although these stores aren’t very attractive, and they usually do not have individual dressing room, not only are the prices low, but you can often find the same famous brands that you find in high-priced department stores(百货商店).
Wise consumers read magazine ads and watch TV commercial (广告), but they do this with one advantage: knowledge of the psychology (心理) behind the ads. In other words, well-informed(消息灵通的) consumers watch for information and check for misinformation. They ask themselves questions. Is the advertiser hiding something in small print at the bottom of the page? Is there any real information in the commercial, or is the advertiser simply showing an attractive image? With the answer to these questions, consumers can make a wise choice.

Main topic: suggestions for   【小题1】  
Suggestions
Never go into a supermarket when you 【小题2】 hungry!
Need an education in how and how not to buy things at the store.
Buy ordinary items instead of famous 【小题3】 
    Read ads with   【小题4】  of the psychology behind the ads.
  【小题5】 for the suggestions
It is 【小题6】 to buy more than you plan to
Consumers can make a wise【小题7】
    The prices of  【小题8】  
items are lower because producers spend   【小题9】
money on packaging.
Advertisers
sometimes don’t tell the
 【小题10】 
 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网