题目内容


One day, a wolf (狼) sees a goat (山羊) on a hill. He wants to eat the goat, 4 he can’t climb the hill. So he says to the goat, “Good morning, my good friend Goat! Come here! I know you like grass. I like it, too. The grass isn’t good on the hill. The grass is good here. Come down! We can play together.” “Thank you very much, Mr. Wolf, but it’s OK. I like playing here, and I like the grass here, too. I don’t think you like grass. I think you like me, right?” says the goat.

根据短文内容,选择最佳答案。

1. The _____ is on the hill.

A. goat B. wolf C. tree D. friend

2. The wolf wants to _________.

A. play with the goat B. eat the goat C. eat the grass D. climb the hill

3. It’s _________.

A. in the morning B. in the afternoon C. in the evening D. on Sunday

4.The best word for “ 4 ” is _________.

A. or B. and C. but D. so

5. The goat is _________.

A. foolish(愚蠢的B. clever(聪明的C. kind D. friendly


1. A  由One day, a wolf (狼)sees a goat (山羊)on a hill.可知。

2. B  由He wants to eat the goat…可知。

3. A  由Good morning, my good friend Goat!可知。

4. C  前后是转折关系,故选C。

5. B  羊没有上当,因此应该是“聪明的”。


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网