题目内容
听力题
听对话,选择与对话内容相符的图片,将代表图片的字母填在相应的序号后(5分)
1( ) 2( ) 3( ) 4( ) 5( )
听对话,判断下列句子是否符合对话的内容。符合的写“T”,不符合的写“F”(5分)
1.It will be Jimmy’s mother’s birthday.
2.Mario has an English class every Sunday afternoon.
3.The English class will finish at l0∶30.
4.They will meet at the bus stop.
5.Jimmy wants to pay for the lunch instead of Mario.
听短文,选择正确答案(5分)
11.In many countries old age is a/an________ time.
A.happy
B.boring
C.exciting
12.If old American people have enough money,they will buy houses where________.
A.there are many beautiful gardens
B.other old people live
C.there is much fresh air
13.If old American people are not________ enough to live alone,they will live in special homes.
A.healthy or old
B.strong or rich
C.healthy or strong
14.In special homes________ take care of the old people all the time.
A.volunteers
B.strangers
C.teachers
15.Most old American people live________.
A.with their neighbors
B.with their children
C.alone
听短文,完成下面的表格(5分)
C,A,F,E,D,T,F,F,T,T,A,B,C,B,C 16.forty 17.drinks 18.swim 19.too long 20.go into the water 1-5题短文 Dialogue 1 W:Do you still remember John? M:Yes,he was one of our classmates when we were young. W:I met him last Monday.He really changed a lot. M:What’s he like? W:Oh,he used to be quite thin and short,but now he is quite tall and fat. Dialogue 2 W:Where are you from? M:I’m from Beijing. W:How is the weather in Beijing? M:It’s quite cold in winter and hot in summer. Dialogue 3 W:What is your favorite subject in school? M:Music.I like music best because it’s very interesting. How about you? W:Me too.I can relax myself when I have music classes. Dialogue 4 W:What’s wrong with you? M:I’m not feeling well. I have got a headache. W:Let’s go to the hospital,OK? Dialogue 5 W:How does your father go to work every day? M:He drives his car. W:Does he give you a ride? M:Yes,but not very often. 6-10题短文 M:What are you going to do next Sunday,Mario? W:I’ve no idea.How about you,Jimmy? M:Next Tuesday is my mother’s birthday.I want to buy a gift for her.Would you like to go with me?I need your suggestions. W:OK.I’d love to.But I’m afraid I can’t go in the morning because I have an English class every Sunday morning. M:What time do you have it? W:From 8:00 to 10:00. M:Then let’s meet at 10:30. W:Where shall we meet? M:At NO.16 bus stop. W:What would you like to buy for your mother? M:How about a handbag? W:That’s too personal. M:Well,let’s go and see in the shopping mall.Then we’ll decide what to buy.We’ll have lunch together. I’ll pay for you. W:No,let’t go Dutch.I’ll pay for myself.You need money for your mother’s present. 11-15题短文 In many countries old age is a happy time, but in the United States it is quite different for old people. Most of people do not live with their children or relatives. If they have enough money,they buy houses or apartments in places where other old people live. If they aren’t healthy or strong enough to live alone,they live in special homes for old people.There,strangers take care of them.For many North Americans,old age is not a happy time.Most of them want to stay young.They don’t like to grow old because they will not get honor or respect.Also businesses do not want old people to work for them.So old people usually live alone and they do not have many things to do.Old age can be a sad and lonely time for them. 16-20题短文 Hong Kong has about forty public beaches.Some of the beaches are among the best in the world.People can go there for a swim,You can go to most of them by bus. To go to some beaches you must take a boat.There are toilets,changing rooms and places to buy food and drinks on most of the beaches. You will swim there without danger if you remember these instructions: 1.Never swim alone. 2.You’d better not swim after a meal or when you feel hungry or tired. 3.Do not stay in the water too long. 4.Never go out in a boat if you cannot swim. Remember:A red flag means that it is dangerous for anybody to go into the water.A blue flag means that it is dangerous for children. |