题目内容

Jerry was a manager in a restaurant. He was always in a good mood(脾气)and always had something positive to say. This really made me curious, so one day I asked him, "It's hard to be a positive person all of the time. How do you do it?'' Jerry replied ,"Each morning I wake up and say to myself, "Jerry, you can choose to be in a good mood or a bad mood," and I choose to be in a good mood. Life is all about what you choose. And what you choose leads your life."

Several years later, I heard that Jerry left the back door open one morning and was robbed(抢劫).While trying to stop the thief ,he was shot. I went to see him in the hospital. When I asked him how he was, he replied, "If I were any better, I'd be twins." "Weren't you scared when you were in danger?" I asked. "Yes. The doctors kept telling me that I was going to be fine, but in their eyes, I read. "He's dead." I knew I needed to take action." "What did you do?" "Well. there was a big nurse asking me if I was allergic(过敏的)to anything. "Yes,' I replied ."Bullets(子弹)!Everyone laughed and I told them: I am choosing to live. Operate on me as if I am alive." Jerry lived thanks to the great doctors ,and also because of his amazing attitude(态度).Attitude ,after all ,is everything.

1.What kind of person was Jerry?

A. He was serious.

B. He was helpful.

C. He was allergic.

D. He was happy and smart.

2.When Jerry met difficulties in life, how did he deal with them?

A. He faced them positively.

B. He talked to the writer about them.

C. He asked others to help him.

D. He tried to stop thinking about them.

3.What does the underlined word "curious" mean in Chinese?

A. 敏感的      B. 好奇的     C. 开心的     D. 有趣的

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Jerry was the writer's manager.

B. Jerry was not afraid of dead at all.

C. Jerry was nearly dead after he was shot.

D. Jerry didn't believe doctors.

5.What is the best title(题目)for this passage?

A. Action Matters

B. Brave Jerry Beat the Thief

C. Attitude Is Everything

D. Jerry ,a Great Man

 

【答案】

 

1.D

2.A

3.B

4.C

5.C

【解析】

1.理解推断题,根据整篇文章可知,Jeaf是怎样的一个人。

2.细节理解题,由He was always in a good mood(脾气)and always had something positive to say.可知。

3.词意推断题,根据上下文可知其意。

4.细节理解题由The doctors kept telling me that I was going to be fine, but in their eyes, I read. "He's dead."可知。

5.理解推断题,由整篇文章的内容可知态度决定一切。

 

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网