题目内容

David will study in Chicago for a year. He’s reading a travel book about the weather.

Weather in Chicago

Spring

It’s usually cool. Sometimes it rains.

Summer

It’s usually hot and sunny. The temperature is sometimes not very high.

Fall

It’s normally cool and windy. The temperature is pleasant.

Winter

It gets very cold. It often snows.

He’s asking, “What will I probably do there during that time?”

I’ll have a lot of free time in summer. Maybe I’ll go sailing on Lake Michigan. In fall, I won’t have a lot of free time because I’ll be in school. I’ll probably play football. Maybe I’ll be on the school team. I won’t go ice-skating, because I don’t know how to skate. I won’t go skiing, because I can’t ski. Here’s an idea. I’ll probably visit my family in Florida at Christmas and New Year and get some sunshine.

1.Where is David going to study? ______________________________

2.What’s the weather like in spring? ______________________________

3.Is it very hot in summer? ______________________________

4.What sport will David probably play in fall? ______________________________

5.What won’t David do in winter? ______________________________

 

1.Chicago

2.It’s usually cool

3.Yes,it is.

4.Play football

5.He won’t go ice-skating or go skiing

【解析】

试题分析:这篇文章主要讲了大卫打算去芝加哥学一年。

1.细节理解题。根据David will study in Chicago for a year大卫打算去芝加哥学一年。可知答案是Chicago。

2.细节理解题。根据It’s usually cool通常很凉快。可知答案是It’s usually cool。

3.细节理解题。根据表格第二行It’s usually hot and sunny.可知答案是Yes,it is。

4.细节理解题。根据In fall, I won’t have a lot of free time because I’ll be in school. I’ll probably play football. 在秋天,我不会有很多的空闲时间,因为我要在学校。我可能会踢足球。可知答案是Play football。

5.归纳理解题。通过I won’t go ice-skating, because I don’t know how to skate. I won’t go skiing, because I can’t ski. 我不会去溜冰,因为我不知道如何滑冰。我不会去滑雪,因为我不能滑雪。可知答案是He won’t go ice-skating or go skiing。

考点:故事类阅读

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网