题目内容
they travel hard comfortable fall down |
1.Blue Moon has much __________ seats than City Cinema.
2.XiaoMing’s grandpa _________ on the way to the supermarket yesterday.
3.Unluckily nobody can help them. They only depend on (依靠) __________.
4.Lots of ________ will go to Brazil for the Olympic Games in 2016.
5.Miss. Smith _________ eats supper at home, because she likes eating out.
1.more comfortable
2.fell down
3.themselves.
4.travelers
5.hardly
【解析】
1.】句意:蓝色的月亮电影院比城市电影院有着更舒适的座椅。根据句意判断,此处用比较级,故填more comfortable。
2.】句意:小明的爷爷昨天去超市的路上摔倒了。根据句意可知,填一般过去时fell down。
3.3】句意:偏偏没有人可以帮助他们。他们只能靠自己。根据题意可知,填入themselves。
4.4】句意:大量的游客将去巴西参加2016年奥运会。根据题意可知,填入名词复数travelers。
5.】句意:史密斯小姐不在家吃晚饭,因为她喜欢外出就餐。根据题意可知,填入hardly。
右栏是7条信息,请将这些信息与左栏配对,并将答案的字母编号填写在相应的位置上。
1.Mary is interested in computer games. She even wants to stay in a hotel with a computer centre. 2.Nancy wants to stay in a hotel for a week. She likes seeing films. 3.Mike doesn’t have much money. He only wants to read some books in his free time. 4.Jane wants to relax in a hotel with a lot of plants, and she enjoys swimming in the morning. 5.Ben enjoys mountain views. At night he would like a drink with his friends. | Beijing Hotel Close to Tian’anmen Square French restaurant Changcheng Hotel Garden with mountain views Buses to downtown Bar Central Hotel Close to railway station Cinema Price Hotel Cheap food Close to some bookshops Jiajia Hotel Big computer centre Large souvenir shop Rainbow Hotel Close to shopping mall Different food stands around Garden Hotel Grass and flowers everywhere Big swimming pool |