题目内容

——Oh, I had a terrible toothache.
——You’d better    see a dentist and have your bad teeth     out.

A.to go; pulled B.go to ; pulling
C.to go; pullingD.go to; pulled

D

解析试题分析:固定结构had better表示最好做某事,后跟动词原形;have sth done把某事做了。句意:哦,我牙很疼。——你最好去看牙医,把你的牙拔了。
考点:固定句式
点评:固定句式的考查也是英语考查的一个重点,熟记这些句式可以减少答题中的分析判断时间,所以平时加强句式记忆也是学好英语的关键环节。

练习册系列答案
相关题目
阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题。
Tom is a five-year-old boy. He likes chocolates (巧克力) very much. (89)But his mother doesn’t think they are good for his health. So she doesn’t usually buy them for Tom. Tom has a nice grandfather. The old man doesn’t live with them. He loves Tom very much. He usually comes to see Tom on weekends. And he often buys some chocolates when he comes. Then Tom’s mother lets him eat it, because she wants to make her father happy.
Tom’s birthday is on Saturday. On Friday evening, Tom says to his mother, “Oh, I’m very happy today.”
“Why?” asks his mother.
“Because tomorrow is my birthday, and I can get chocolates,” says Tom, “Please God, (90)give me a big box of chocolates for my birthday.
“Ha! God can’t hear you. Don’t shout (喊)!” says Tom’s mother.
“I know,” says the boy with a smile, “but my grandfather is in the next room, and he can.”
任务1:根据短文内容回答下列问题。
1. When does Tom’s grandfather usually see Tom?
_____________________________________________________________________
2. Why is Tom happy on Friday evening?
_____________________________________________________________________
3. Can Tom get a box of chocolates on his birthday?
____________________________________________________________________
任务2:将文中划线的句子翻译成汉语。
4.                                                                 
5.                                                                 

完形填空(本题有10小题,每小题1分,共10分)

阅读下面短文,从每小题所给A、B、C、D四个选出最佳选项。

Hello! My name is Tina. My last name is   1  . I’m 13 years old. Look   2  this photo. It’s a photo of my   3  . These two old people(人)  4  my grandparents. They like   5  TV. Look! This is Mr. Green.    6  my father. Ha-ha, he is my English teacher, too. We all like him. Can you see the two boys? They’re my   7  —David and John. David is ten. He likes art very much. John is only five. He can’t *sing or *dance,   8  he can play ball games. Do you know the girl in the picture? It’s   9  ! I like playing games with my brother. I love my family. It’s   10  happy family.

1.                A.White          B.Green          C.Black D.Brown

 

2.                A.in             B.at             C.on   D.for

 

3.                A.family          B.school          C.class D.club

 

4.                A.am            B.is              C.are  D./

 

5.                A.looking         B.look           C.watching  D.watch

 

6.                A.It’s           B.She’s         C.They’re D.He’s

 

7.                A.friends         B.parents         C.sisters    D.brothers

 

8.                A.because        B.but            C.and  D.oh

 

9.                A.me            B.my            C.she  D.her

 

10.               A.a             B.an             C.the   D./

 

 

阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题。

Tom is a five-year-old boy. He likes chocolates (巧克力) very much. (89)But his mother doesn’t think they are good for his health. So she doesn’t usually buy them for Tom. Tom has a nice grandfather. The old man doesn’t live with them. He loves Tom very much. He usually comes to see Tom on weekends. And he often buys some chocolates when he comes. Then Tom’s mother lets him eat it, because she wants to make her father happy.

Tom’s birthday is on Saturday. On Friday evening, Tom says to his mother, “Oh, I’m very happy today.”

“Why?” asks his mother.

“Because tomorrow is my birthday, and I can get chocolates,” says Tom, “Please God, (90)give me a big box of chocolates for my birthday.

“Ha! God can’t hear you. Don’t shout (喊)!” says Tom’s mother.

“I know,” says the boy with a smile, “but my grandfather is in the next room, and he can.”

任务1:根据短文内容回答下列问题。

1. When does Tom’s grandfather usually see Tom?

_____________________________________________________________________

2. Why is Tom happy on Friday evening?

_____________________________________________________________________

3. Can Tom get a box of chocolates on his birthday?

____________________________________________________________________

任务2:将文中划线的句子翻译成汉语。

4.                                                                 

5.                                                                 

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网