题目内容

This is Kate’s room. There is a big bed, a table, a computer and some chairs in it. The cup and some books are on the table. A picture is on the wall (墙)。 The baseball is under the chair. Some CDs are on the desk. Her model plane is in the bookcase. Look, there is an English dictionary in the bookcase, too.

1.Where is the baseball?

A. It’s on the wall. B. It’s on the table.

C. It’s on the chair. D. It’s under the chair.

2.What’s in the bookcase?

A model plane.

B. An English dictionary.

C.some books

D. Her model plane and English dictionary

3.Where are the CDs?

A.On the table. B. Under the chair

C. On the desk. D. In the bookcase.

1.D

2.D

3.C

【解析】

试题分析:本文介绍了凯特的房间里的情况,有一张大床,一张桌子,一台电脑和几把椅子。还有一个书橱,墙上有一张画,有一个棒球在椅子下面。

1.小题1】细节理解题。根据The baseball is under the chair.可知棒球在椅子下面,故选D。

2.小题2】细节理解题。根据Her model plane is in the bookcase. Look, there is an English dictionary in the bookcase, too.可知飞机模型和英语字典在书橱里,故选D。

3.小题3】细节理解题。根据Some CDs are on the desk.一些光盘在课桌上,故选C。

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

A “Gap Year” is a period of time when a student takes a break before going to university. It is often spent travelling or working. It can give young people useful learning experiences and new skills.

Gap years are popular with European and Australian students, but remain less popular in America. However, in recent years, more and more American students are preparing for college by taking a gap year. The advantages of taking a gap year are as follows:

Learn about the World and Yourself

Although you don’t have to go abroad to experience gap years, most gap year students catch the chance to travel abroad. You are able to work out who you are and what you are for. The experiences of different cultures offer you interesting lessons. You can learn more about the world and get to know yourself better.

Face Challenges and Have Fun

A gap year is not only a time to take a vacation, but also a time to face challenges. Gap year students usually work, volunteer or take service projects. You have to learn how to get along in the real world. This process isn’ t always easy, but it is an important part of growing up. Only in this way can you enjoy life and have fun.

Save Money and Improve Your College Admission Chances

There’s a common thought that gap years are only for rich students, but it’ s not true. Actually, taking a gap year can save your money. Gap year students often take a part-time job. Besides, at the end of a gap year, students are much more likely to know what to study in college. Clear learning goals ran keep the students working hard instead of wasting time and money playing.

Imagine an admission officer trying to admit (录取) only one between two students. Both of them are excellent and have high grades. However, one student has much practical experience or has volunteered in his vacation. Who do you think the admission officer will choose?

1.A “Gap Year” means in the passage.

A.going abroad in a year for further education

B.travelling around the world in a year

C.taking a break before going to a university

D.doing a part-time job to make money during a vacation

2.Besides having fun, gap year students have to face the .

A. money B. information

C. vacations D. challenges

3.Having a gap year may make you .

A. become very rich

B. remain less popular

C. experience foreign cultures

D. have no chance to break

4.The last sentence implies(暗含) that will probably be admitted by the admission officer.

A. either of the two students

B. the student with high grades

C. neither of the two students

D. the .student with a gap year experience

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网