题目内容

  There are four people in the Clarks' family. The Clarks get up early every day. In the morning Father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother stays at home. At midday Sandy and Sue always have their lunch at school. In the afternoon Sandy and Sue come home from school. They usually get home at about 4 o'clock. In t he evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early, but they don't always go to sleep.

(1) ________ get up early every morning.

[  ]

A.Three of them
B.Sandy and Sue
C.All of them
D.Mother and Father

(2) Father gets up early because he ________.

[  ]

A.goes to work
B.goes to school
C.eats breakfast
D.has a shower

(3) We know from the passage that Sandy and Sue are ________.

[  ]

A.twins
B.students
C.animals
D.workers

(4) Sandy and Sue have lunch ________.

[  ]

A.at school
B.with their mother
C.in the restaurant
D.at home

(5) What do the two children do in the evening?

[  ]

A.They go to sleep early.

B.They watch TV with their family.

C.They go out with Father.

D.They do their homework.

答案:C;A;B;A;D
解析:

(1) 根据“The Clarks get up early every day.”可知答案。句意为:Clark一家每天早上很早起床。

(2) 由第三句话可知爸爸起得早因为他要去上班。

(3) 根据“Sandy and Sue always go to school.”可知,SandySue两人是学生。

(4) 根据第六句话可知SandySue中午在学校吃午饭。

(5) In the evening, Sandy and Sue always do their homework.”可知。


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网