题目内容

—Do you believe that American flags are made China?

—Yes, I do. And you can see they are made silk.

A. in; from B. from; in

C. of; in D. in; of

D

【解析】

试题分析:句意:你相信美国国旗是中国制造的吗?是。而且你能看得到它们是丝做的。be made in:在…制造;be made of:由…构成(看出原材料);be made from(看不出原材料)。故选D。

考点:考查固定短语。

练习册系列答案
相关题目

6 June ,Saturday

I read an article about people living in the e-age yesterday .It talks about different ways of communicating like chatting online(在线聊天) ,sending e-mails ,sending different kinds of messages and keeping an online diary .

The article says that people nowadays send e-mails at least once a day .I do not agree with this because I send e-mails only twice a week .However ,I do check my e-mails once a day .I like receiving e-mails.

About chatting online ,the article says that it is becoming more and more popular among teenagers .I think this is true .Whenever I arrive at home ,I turn on my computer and log(登录) on to chat online with my friends .I prefer chatting online to calling a friend .because I can chat with many friends at the same time .But I like using mobile phones. When I don’t have my computer with me ,I can send short messages to my friends . I also like keeping in touch(联系) with them in this way .

I keep an online diary four times a week .I like telling others what has happened to me .I think I am one of the people living in the e-age . I can’t live without computers or mobile phones .

1.How often does the writer send e-mails?

A. Never. B. Once a day.

C. Twice a week. D. Four times a week.

2.When did the writer read that article ?

A.On 4 June ,Thursday B.On 5 June ,Friday

C.On 6 June ,Saturday D.On 7 June ,Sunday

3.What does the writer disagree with the article ?

A.About chatting online

B. About checking e-mails

C. About sending e-mails

D. About keeping in touching with friends .

4.What does the passage NOT talk about ?

A.Living in the e-age .

B. Sending a short message .

C. Keeping an online diary .

D.Making pen pals .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网