题目内容

--Spell it, please.

--____________.

A. It’s a pen B. PEN

C. P-E-N D. A pen

C

【解析】

试题解析:句意:请拼写它。Spell表拼写的方式。根据句意判断,选B。

考点:考查交际用语。

练习册系列答案
相关题目

Scientists are trying to make the deserts(沙漠) into good land again. They want to bring water to the deserts,so people can live and grow food. They are learning a lot about the deserts. But more and more of the earth is becoming desert all the time. Scientists may not be able to change the deserts. People are doing bad things to the earth.

Some places on the earth don't get much rain. But they still don't become desert. This is because some green plants are growing there. Small green plants and grass are very helpful to dry places. Plants don't let the hot sun make the earth even drier. Plants don't let the wind blow the earth(泥土) away.When a little bit of rain falls,the plants hold the water.Without the plants,the land can become a desert much more easily.

1.Why can the land become a desert?

A. Some places don't get much rain.

B. Plants don't let the hot sun make the earth even drier.

C. People are doing bad things to the earth.

D. Scientists haven't learnt enough about the deserts.

2.Scientists ______to make the deserts into good land again.

A. carry water B. grow food

C. do nothing D. study a lot

3.Which is NOT true?

A. The land never stops becoming desert.

B. Scientists ask the people to live in the deserts and grow food there.

C. People do bad things to the earth.

D. Scientists may not be able to change the deserts.

4.Why are green plants and grass helpful?

A. They can hold the water.

B. They can stop the wind from blowing the earth away.

C. They can keep the earth wet.

D. All the above are right.

5.Which is the best title(题目) for the passage?

A. The Desert Problem.

B. People Make Deserts.

C. Green Plants and Grass.

D. The Desert,the Tree and theWater.

Water is the most common substance(物质) found on the earth, but less than 1% of the earth’s water is suitable for drinking. More than 1,000,000,000 people around the world survive on just over 1 galon of water a day. Probebly more than 3,000,000,000 people may suffer from not having enough water by the year 2025. You are considered lucky if you live in a country where you can drink water out of your kitchen tap or bathroom tap. People in some countries have to pay for drinking water at home. So clean water is one of our most valuabe natural resources(资源).

In fact, peole waste(浪费) so much clean water today. In factories lots of water is wasted. At home many people are not taking showers but still baths, and many are brushing their teeth with the tap turned on. Children are no longer taught how to save water….

You can save clean water in many ways. For example, if you keep gold fish, the tank water excellent for graden plants. And when you wash a milk bottle, pour the water on your house plants. Putting a brick or a water into your toilet tank many help use less water, saving many gallons over a long time.

Using rainwater is another simple way to save clean water. You can use rainwater to wash your hands after gardening, flush the toilet, and wash your car, your pet, your driveway when they are dirty.

For the same reason, people in Malaysia are encourageed to use rainwater. If one has a house with a small garden, he would buy a huge plastic tank to keep rainwater for their daily life.

1. We can learn from the passage ______.

A. when man can’t live without water

B. where there is no water resource

C. why there is less water on the earth

D. how important it is to save water

2. According to the passage, one of the ways to save water is _______.

A. to stop keeping gold fish

B. to pay much for drinking water

C. to use it in a clever way

D. to educate those who waste water

3.The underlined word “flush” in Paragraph 4 means “_______”.

A. clean something with water

B. pour water over something

C. make somehting wet with water

D. get water out of someghing

4.People are ecouraged to use rainwater _______.

A. so that is can make our life easier

B. so that clean water can be kept for other uses

C. because is it free and easy to get

D. because there is no claen water left for them

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网