题目内容
阅读理解:根据短文内容,从每小题的ABC三个选项中,选出一个符合短文内容的最佳答案来。
I have a new friend in my class. His name is Bob. He is a boy. He has a pen, two pencils and a pencil case. He lives in China now.
1.Bob is my ________.
[ ]
A.student
B.friend
C.teacher
D.brother
2.Bob is in my ________.
[ ]
A.room
B.library
C.class
D.classroom
3.Bob is a ________.
[ ]
A.teacher
B.girl
C.boy
D.player
4.Bob has ________.
[ ]
A.a pen and two pencils
B.a pencil case
C.a pen, two pencils and a pencil case
D.two pencils
5.Now Bob lives in ________.
[ ]
A.England
B.America
C.China
D.Japan
答案:B;C;C;C;C
解析:
解析:
练习册系列答案
相关题目
| 阅读理解。根据短文内容,将表格内的相关信息配对。 | ||||||||||
In Beijing Zoo, you can see many animals. Look! There is a big snake there. It comes from America. It can swim in the water. Next to the snake, there is an elephant. It's from Africa. It likes drinking lots of water. Look! That is a kangaroo. It's from Australia. It eats grass and leaves. Do you like the wolf? There is a small wolf in the zoo. It's only five months old. It is from Europe. There is also a tiger in the zoo. Its favourite food is meat.
|