题目内容

短文填空 根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整、通顺。(请在答题卡上写出完整单词) (满分5分)

Lots of American families like to have a h 1. in summer. Summer is a good s 2. for holiday. It is often hot in July and A 3. .

Children do not go to school in those two m 4. . Some people like to spend their holiday s 5. at home. They work in the garden, v 6. their friends, read books, or watch TV. Many families take their lunch to a park or somewhere far from the city. They like to eat where there are many trees or a nice lake. Some people have e 7. time and money to travel to other c 8. like France, Japan or Argentina. They usually fly there.

Many families travel by car or train to see i 9. places in their own countries. Their f 10. cities are New York, Chicago, Miami, San Francisco and Los Angeles.

Not everyone likes to go to between cities. Some families travel to mountains or beautiful valleys. (峡谷)

1.holiday

2.Season

3.August

4. months

5.staying

6.visit

7.enough

8.countries

9.interesting

10.favourite

【解析】

试题分析:短文大意:本文讲述了大多数美国人喜欢在夏天度假,以及在假期中他们都干什么。一些人喜欢假期期间呆在家里。许多家庭带着午饭去公园或者乡下某地。如果他们住在海边,他们常常去海滩。

1.

2.

3.

4. months。

5. 。

6.

7.

8.

9.

10.

考点:短文填空

练习册系列答案
相关题目

People eat different things in different parts of the world.

In some countries, people eat rice every day. Sometimes they eat it two or three times a day for breakfast, lunch and supper. They eat rice with meat, fish and vegetables. Some people do not eat some kinds of meat. Muslims (穆斯林),for example, do not eat pork. Japanese eat lots of fish. They are near the sea. So it is easy for them to get fish.

In Western countries such as Britain, Australia and the USA, the most important food is bread and potatoes. People there can cook potatoes in many different ways.

Some people eat only fruit and vegetables. They do not eat meat or fish or anything from animals. They eat only food from plants (植物). Some people say that food from plants is better than meat. These people are called Vegetarians.

1.What does the underlined word “vegetarians” mean in Chinese?

A. 肉食主义者 B. 生食主义者

C. 果食主义者 D. 素食主义者

2. do not eat pork.

A. Chinese B. Japanese

C. Muslims D. Americans

3. Why do Japanese eat lots of fish?

A. Because they like fish better than the other food.

B. Because it is easy for them to get fish.

C. Because fish can give them lots of calories.

D. Because they think eating fish can make them clever.

4. What is the most important food in Australia?

A. Fish. B. Bread.

C. Vegetables. D. Fruit.

5. Which one of the following sentences is true?

A. People in different countries eat different food.

B. If you only eat food from animals, you are a vegetarian.

C. Food from animals is better than food from plants.

D. People in some Western countries can only cook potatoes in one way。

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网