题目内容

1..It’s the _________________(wet ) area in China, it rains a lot every month.

2.It’s said that this kind of snakes are __________(danger) because people hunt them for money .

3..The teenagers should talk to the elderly _________________(polite).

4.. Many people don’t know the __________________(important) in bird’s numbers .

5..We all want to live in the __________________(peace) and friendly world .

6..Each of us took part in the afterschool activities ____________________(active).

7.. Do you now how sharp            (wolf) teeth are?

8..I find the student over there very ____________(care). He makes lots of mistakes.

9.You will be _________________(welcome) in the library if you make much noise.

10.. Many animal disappeared because of the ________________(lose) of their living areas.

 

【答案】

1..wettest  

2.. endangered   

3. politely 

4.. importance 

5.. peaceful

6.. actively

7.. wolves’      

8.. careless 

9.. unwelcome 

10.. loss

【解析】

试题分析:

1..根据前面的the和后面的in China可知本处应该用最高级。Wet的最高级要双写,所以应该填wettest。本句的意思是“它是中国最湿润的地区,每个月都下很大雨。”

2.根据题意应该填dangerous。本句的意思是“据说这种蛇很危险,因为人们猎杀它们赚钱。”

3.本空是修饰talk的,所以应该用副词,填politely。本句的意思是“青少年应该礼貌地同年龄大的说话。”

4.根据the可知,应该填一个名词,important的名词是importance。本句的意思是“许多人不知道鸟量的重要性。”

5.根据and可知,此空应该与friendly保持一致,所以此空应该用形容词。所以应该填peaceful。

6.通过分析可知,本空应该是修饰took part in的,所以应该用副词,active的副词是actively。本机的意思是“我们中的每个人都积极的参加课后的活动。”

7.Wolf的复数是wolves。又因为后面的teeth可知,应该用所有格,故应填wolves。本句的意思是“你知道狼的牙齿有多么的锋利吗?”

8..通过He makes lots of mistakes.可知,学生应该是很粗心。所以填careless。本句的意思是“我发现那边的学生很粗心。他们犯了很多错误。”

9.根据 if you make much noise.“如果你制造很多噪音。”可知,在图书馆是不受欢迎的。“不受欢迎的”unwelcome。

10..根据the可知,此处应该用一个名词。lost的名词是loss。本句的意思是“许多动物消失了,是因为他们失去了生存的地方。”

考点:本题考查词形变化。

点评:本题主要考查名词,形容词和副词的用法。对于名词应该注意数的问题,注意复数;对于形容词和副词应根据它们所修饰的词进行确定。还要注意结合前后句中的关键信息。

 

练习册系列答案
相关题目
任务型阅读 (10)
Every year people celebrate the Spring Festival in China. It is usually in January or February. It’s the most important festival in China. So before it comes, everyone buys many things. And they often make a special kind of food called dumplings. It means(意思是) ‘come together’. Parents always buy new clothes for their children and children also buy presents for their parents.
On the Spring Festival Eve (除夕), all the family members come back home to have a big dinner. When they enjoy the meal, they give the best wishes to each other for the coming year. After dinner, all the family stay up until midnight to welcome the New Year. They sing, dance and play cards.
On the first day of the new year, people put on new clothes and visit their friends. They say ‘Happy New Year!’ to each other. They all have a good time during the festival.
1. When is the Spring Festival in China every year?
                                              
2. What do people do before the Spring Festival comes?
                                              
3. What do ‘dumplings’ mean?
                                              
4. What do children get from their parents ?
                                              
5. Do people have fun at the Spring Festival?
                                             


The most enjoyable way to discover Liverpool is by boat.The first thing to do is to take a ferry across the River Mersey. It’s the best way to find out about this city’s long and interesting history. The Liverpool Ferry,which is the oldest ferry service in Europe,started more than 800 years ago.
In the l8th century Liverpool became an important city for international business across the Atlantic Ocean.Ships sailed from Liverpool to the United States and Africa.The place to learn more about Liverpool’s importance is the Maritime Museum.
Liverpool was important because of its industry and trade in the 18th century.In the 20th century it became famous for music.The boys in the rock group,the Beatles,all came from Liverpool.The city is very proud of them.It named its airport John Lennon International Airport。after one of the Beatles.Tourists can take a bus tour to visit some of the places the Beatles mention in their songs, 1ike Penny Lane and Strawberry Fields.They can also visit the Cavern Club—the group first played there in 1961.The Beatles Story is a museum and gallery.Here you can find out more about these world—famous musicians.
But there’s more to see and do in Liverpoo1.At the Walker Art Gallery you can see the best art in the North of England.If you like modern art,the place to visit is the Tate Gallery.But above all,it’s the friendly and welcoming people of Liverpool who make this a city you should visit when you come to Great Britain.
【小题1】This passage is mainly for   

A.people who live in Liverpool
B.students who want to study in UK
C.foreigners who want to visit Great Britain
D.people who are interested in history
【小题2】The word ferry in the first paragraph is most likely to be a kink of ________.
A.busB.boatC.trainD.bicycle
【小题3】Liverpool first became famous for________.
A.its important in international business.
B.a group of pop singers
C.a beautiful river called River Mersey
D.a big museum in the town
【小题4】For people who are interested in music,the place they want to visit most would be______
A.the Maritime MuseumB.the Tate Gallery
C.the Beatles Story D.the Walker Art Gallery
【小题5】Which of the following would be the best title for this passage?
A.A good place to visit in UK
B.The history of Liverpool
C.The most famous and of the world
D.The most friendly people in UK

Although I’m not in my childhood, I still prefer reading fairy tales. They often make me think of some special experiences and feelings. This summer I’ve reviewed this kind of tales, The Little Prince. It was published in 1940. It’s the world-famous fairy tale by the French author Antoine.
“I”, the narrator(讲述者) of the story, is a pilot. His plane has something wrong and lands in the Sahara. The little prince lives on a small planet, and he grows a flower called ROSE there. One day they have a quarrel(争吵), so the little prince runs away. On his all-alone journey, he meets different kinds of people. From these people he gets a conclusion(结论) that grown-ups are strange. And with the help of the man he meets, he descends in the Sahara.
This book moved me a lot. It is not only a fairy tale for children and teenagers, but also for grown-ups.
【小题1】The author loves fairy tales, because _____.

A.they are very interesting
B.they are not about real life
C.they make him or her think of special feelings
D.they often have a happy ending
【小题2】The writer of The Little Prince is from _____.
A.FranceB.China
C.Canada D.America
【小题3】The little prince runs away, because _______.
A.he doesn’t love his hometown
B.he is a naughty boy and loves adventures
C.he has made mistakes
D.he has quarrelled with ROSE
【小题4】The underlined word “descend” means ______ in the passage.
A.endB.die
C.landD.fly
【小题5】The best title for this article is “_____”.
A.A fair tale
B.My favourite fairy tale—The Little Prince
C.How to choose the story
D.How I spent my childhood

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网