题目内容

从方框中选择恰当的单词或短语天空,完成下面短文。每个选项只能使用一次。

lived, look up, used to, dark, died, lights, either, report, By, chew

Josie is a Grade 7 student in England. She had to find out how people 1. hundreds of years ago. She went to the library to 2. some information. She found a picture of a house in 1900.She found out that people 3. play the piano for fun at that time. They also hung a photo of Queen Victoria on the wall. She ruled England then. There were no 4. . It was cold and5. in the room. People used fire for light. Lots of insects 6. When they flew to the fire. There was no sofa or TV in the house, 7. .The toilet was at the back of the house. There was no gum to 8. or candy to eat, no posters of pop stars, and no CDs or computers in the house. There was a cat, though. 9. Studying, Josie wrote a 10. .Now she says that it is better to live in the modern world.

1.lived

2.look up

3.used to

4.lights

5.dark

6.died

7.either

8.chew

9.By

10.report

【解析】

试题分析:乔茜是一名英国七年级的学生。她不得不弄清楚数百年前人们是如何生活的。她去学校的图书馆去查找一些信息。通过一张一九零零年的照片,她发现在那时,人们的生活不如现在好。通过研究,乔茜写了一份报告。她说居住在现代社会更好。

1.乔茜是一名英国七年级的学生。她不得不弄清楚数百年前人们是如何生活的。结合下文,明确为生活之意。故填 lived

2.考查固定短语:查找、翻阅look up.故填 look up

3.通过一张一九零零年的照片,她发现在那时,人们过去常常弹钢琴来娱乐。表示过去常常做某事,运用固定短语used to do sth.故填 used to

4.里没有灯。在屋子里是又冷又黑暗。分析下文提到屋子是黑暗了的,因此表明没有灯。故填 lights

5.又冷又黑暗。分析:没有灯,那么屋子一定是黑暗的。故填 dark

6.飞到火上就死了。结合实际,昆虫见到火光,飞过去,一定会死的。故填 died

7.在否定句中的“也”用either.故填 either

8.咀嚼的口香糖,没有糖果去吃,没有CD和电脑。分析:口香糖是用来嚼的。故填 chew

9.乔茜写了一份报告。她说居住在现代社会更好。表示的方式,因此运用介词by.故填 By

10.乔茜写了一份报告。她说居住在现代社会更好。考查固定短语write a report写一份报告。故填 report

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

阅读表达(共5小题,计10分)

In a classroom in any countries, the teachers teaches more than art or history or language. He or she teaches something behind---the culture of the country.

In a country such as the United States, people with different history, culture and language join together and the pay much attention to personal ideas. Teachers try to make each student special. Students do not have to remember a lot of information, instead, they work and find answers by themselves. There is often discussion in the classroom..

At an early age students learn to have their own ideas. Their education encourages personal thought。83The importance is placed on how to arrive at an answer and not only to get the correct answer.

In most Asian countries, people have the same language, history and culture. Perhaps for this reason, the education there pays more attention to group goals than personl ideas. Children in China and Japan often work together and help each other on homework. In the classroom, the ways of teaching are often very traditional. The teachers says, and the students listen. There is not much discussion. Instead, the students repeat rules or information that they have been taught in order to keep them in mind.

In many ways these differences come from different educational ideas. In western countries teachers are taught to help students to learn. They make it easier for the students to learn by themselves. 84In some Asian countries, however, teachers often feel that their job is to pass knowledge to students.

A. 根据短文内容简要回答问题。

1.What does the education in the United States encourage?

_____________________________________________________________________

2.Which does the education in some Asian countries pay more attention to, group goals or personal ideas?

_____________________________________________________________________

B. 将短文中划线的句子译成汉语。

3._________________________________________________________________

4._________________________________________________________________

C. 请给短文拟一个适当的英文标题。

5._________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网