题目内容
Happy birthday to Wally
Welcome to Formosa Zoo! Our beloved llama, Wally, will be 5 years old on Nov. 14. Come and join us to celebrate his birthday.
小题1:Llama is a(n) _____.
小题2:Who can be invited to draw a picture of Wally?
小题3:How long will Wally’s birthday party last?
小题4:The Browns will visit Formosa Zoo on Nov.14. Who can get a special present?
小题5:Mary wants to learn about Wally’s life and history. Which activity should she join?
Welcome to Formosa Zoo! Our beloved llama, Wally, will be 5 years old on Nov. 14. Come and join us to celebrate his birthday.
| Picture Drawing Let’s decorate Wally’s home together— School students under 12 are invited to draw pictures of Wally Time: 12:30p.m.—2:30p.m. Place: Children’s Park |
| Grandpa Lin’s Story Time Where is Wally from? What is Wally’s favorite food? Is Wally married? … … … Want to know more about Wally? Let Grandpa Lin tell you!! The Little Theatre 10:30a.m.---11:30 |
| The Birthday Party Wally will be happy to see you at his birthday party from 3:00p.m. to 5:00 p.m. at Children’s Park. Come and enjoy cakes, drinks, and music, and take pictures with Wally. Special presents for people who were born on Nov.14 |
| Best Wishes to Wally Write down your best wishes for Wally. wally@formosazoo.com.tw |
| A.zoo | B.boy | C.animal | D.child |
| A.Susan, a college student who studies art. |
| B.Tony, a father who loves drawing animals. |
| C.Tom, a high school student who loves drawing. |
| D.Linda, a primary school student who loves drawing. |
| A.Thirty minutes. | B.Two hours. | C.Three hours. | D.Four hours. |
| A.Ted. He will draw a picture of Wally. |
| B.Susan. She will send an email to Formosa Zoo. |
| C.Mr Brown. He has the same birthday as Wally. |
| D.Mrs Brown. She will help make cakes for Wally’s party. |
| A.Grandpa Lin’s Story Time | B.Picture Drawing |
| C.The Birthday Party | D.Best Wishes to Wally |
小题1:C
小题2:D
小题3:B
小题4:C
小题5:A
试题分析:这篇短文主要介绍了动物园为动物园里的骆驼亨利将举行一次生日聚会,希望人们参加同时还介绍了聚会的几个活动。
小题1:推理判断题。根据短文第一段Welcome to Formosa Zoo! Our beloved llama, Wally, will be 5 years old on Nov. 14描述,去动物园,可以推测沃利是个动物。故选C。
小题2:细节理解题。根据短文School students under 12 are invited to draw pictures of Wally描述,可知十二岁一下的学生被邀请为沃利画相。故选D。
小题3:细节理解题。根据短文from 3:00p.m. to 5:00 p.m. at Children’s Park.可知聚会时间从下午3点到5点,共两个小时,故选B。
小题4:细节理解题。根据短文Special presents for people who were born on Nov.14描述可知和沃利生日相同的人可以获得礼物,故选C
小题5:细节理解题。根据Grandpa Lin’s Story Time描述,可知在该活动中讲述沃利的生活,故选A。
练习册系列答案
相关题目