题目内容

阅读理解(本题有15小题,每小题2分;共计30分)

阅读下面材料,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

A

1.We can see _______ in the butterfly exhibition .

A. some paintings.

B. some pictures of butterflies only.

C. some beautiful butterflies.

D. some pictures of the towns

2.You are going to see the exhibition with your 14 –year –old daughter, you will have to pay __________ .

A. 15 yuan B. 20 yuan

C. 25 yuan D. 35 yuan

3.We can book group tickets ____________.

A. by making a phone call

B. by sending an e –mail

C. by writing a letter

D. by filling in an application form

1.C

2.D

3.A

【解析】

试题分析:本文介绍了一个蝴蝶展览馆的广告。在蝴蝶展览馆可以看到来自世界各地的各种各样的蝴蝶。门票价格是一个成年人每人20元,学生每人15元,12岁以下的孩子免费。五月1日来蝴蝶展览,可以免费收到一张蝴蝶的照片。

1.细节理解题。根据All kinds of butterflies from different parts of the world可知在蝴蝶展览馆可以看到来自世界各地的各种各样的蝴蝶。故选C。

2.细节理解题。根据Adults: ¥20 Students: ¥15 ,Free for children under 12可知门票价格是一个成年人每人20元,学生每人15元,12岁以下的孩子免费。故此处的门票是20+15=35元,故选D。

3.细节理解题。根据Group Booking: Can be made through the group line(010)74xxxx27可知团队预定可以通过打电话(010)74xxxx27,故选A。

考点:广告类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

阅读表达: 阅读短文,按要求回答问题。(10分)

A mother planted many kinds of vegetables in her garden. One morning she said to her daughter, "Betty, come here. Look at all these little yellow marks on the leaves of the cabbages. They are eggs of a kind of insects. They are very beautiful but very bad for cabbages. This afternoon you must find all the eggs on the leaves and kill them. In this way, you will help us have better, greener and bigger cabbages.

Betty didn't think she should do it at once and in the end she forgot all about it. Her mother was ill for a few days and couldn't work in her garden. When she was well, she took Betty to the garden to see the cabbages. To their surprise, the insects had eaten up every leaf. When Betty saw this, she was upset and began to cry. Then her mother said to her, "We should never put off what we have to do today till tomorrow. And you must learn to deal with the things while they are small, or it will turn into a big problem."

1.What’s in the garden?(no more than four words)

___________________________________________________________________

2.Betty didn't think she should find the eggs at once, did she? (no more than three words)

___________________________________________________________________

3.What happened to the leaves? (no more than seven words)

___________________________________________________________________

4.How did Betty feel after she saw the cabbages after a few days? (no more than three words)

___________________________________________________________________

5.What can you learn from the passage?

___________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网