题目内容

---Daniel is _______years old. Today is his _______birthday.

--- Let’s go and buy a present for him.

A. twelve; twelfth B. twelve; twelve

C. twelfth; twelve D. twelve; twelveth

A 【解析】句意:-Daniel12岁了,今天是他的12岁生日。-让我们去给他买礼物吧。twelve十二,基数词;twelfth第十二,序数词。根据句意可知,第一个空表达的是Daniel的年龄,应该用基数词;第二个空表示多少岁生日,应该用序数词。故选A。
练习册系列答案
相关题目

Mum gave little Tom ten yuan. Then little Tom went shopping. He got on the bus and sat down next to an old woman. Then he saw the old woman’s bag was open. There was ten yuan in it. He quickly looked into his pocket. The money wasn’t there now! Little Tom was sure that the old woman was a thief(小偷). He decided to take back the money from the old woman’s bag. So he carefully put his hand into the old woman’s bag,took the money and said nothing. Suddenly the old woman shouted,“Where is my money? I can’t find it. There is a thief in the bus.” Little Tom felt strange. Then he saw his own ten yuan under his seat. Little Tom is thinking a question now,“Am I a thief ?”

1.__________ sat beside little Tom.

A. A young woman B. An old woman C. A young man D. An old man

2.Little Tom saw _________ ten yuan under his seat.

A. his own B. the old woman’ s C. the thief’ s D. the driver’ s

3.Which of the following is right?

A. Little Tom is a bad boy. B. Little Tom often steals(偷)things.

C. Mum gave little Tom twenty yuan. D. Little Tom makes a mistake .

1.B 2.A 3.D 【解析】Tom拿着妈妈给的十元钱坐公交车去购物,在公交车上,Tom发现自己的十元钱不见了,这时他看到挨着他的老太太的包里有十元钱,他以为是他的,所以偷偷拿了过来,后来他又发现他的十元钱在他的座位下面。 1.细节理解题。根据短文中He got on the bus and sat down next to an old woman.可知,Tom上了公交...

My grandfather is an eighty-year-old man. He always complains about how fast things have changed, and he often says that life used to be better.

Families aren’t families the way they used to be. A lot of families have broken down. If husband and wife have problems with their marriage, they no longer stay together. And mothers used to stay at home and take care of their children, but now everyone is working. No one has time to look after children at home.

And the cars! No one walks any more: everyone drives. We used to walk five miles to school every day, even in winter. But now they don’t. And in school the children don’ t have to think any more. In math class, for example, we used to add, subtract, multiply and divide in our heads. Kids don’ t use their heads any more; instead, they use calculators(计算器).

Most families have computers now. In the past we didn’ t have computers. We didn’t even have lights. My mother used to spend all day cooking in the kitchen. But now nobody eats at home and cooks food any more.

And people don’t talk to each other any more. They are too busy to talk, too busy to eat, too busy to think...

Life used to be simple, but it isn’t any more.

1.What does my grandfather think of the life today?

A. Life today is better than it used to be. B. Life today is worse than it used to be.

C. Life today is as good as it used to be. D. Life today is as bad as it used to be.

2.In the past___________________________.

A. students walked to school, even in winter B. no one had time to look after children at home

C. nobody ate at home and cooked food D. kids used calculators instead of their heads

3.What changes have happened to some families, according to the passage?

① There are lights at home. ② People like to cook and eat at home.

③ Lots of families have computers. ④ Many families have broken down.

A. ①②④ B. ②③④ C. ①②③ D. ①③④

4.The best title for this passage is _______.

A. Life in the Past B. Life at Present C. The Changes in Our Life D. My Grandfather

1.B 2.A 3.D 4.C 【解析】本文从作者的爷爷视角描述了过去的生活,描述了生活中很多方面的变化,包括家庭、出行、儿童、教育等等,表达爷爷对过去简单生活的怀念。 1.句意:我的祖父对今天的生活有什么看法?A.今天的生活比过去好。 B.今天的生活比过去更糟糕。C.今天的生活和过去一样好。 D.今天的生活和过去一样糟糕。原文“He always complains...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网