题目内容

任务型阅读 (每空一词)(本大题共10小题,每小题1分,计10分)

Mr. Green is our foreign teacher. He is a good teacher. He often helps us. And he is nice to every student. His lessons are very interesting. We usually have fun in his lessons. We all like him. He is a tall and strong man. He says he is 40 years old. But he looks young. He comes from America. Now he lives in Nanjing with his family. He has a daughter. She is a pretty girl. And she studies in our school too. Mr. Green likes music. He can sing many English songs. We all like to listen to him singing. He also likes sports. He is a member of the school basketball team. Mr. Green likes reading. We often borrow books from him. I think we are lucky to have Mr. Green to teach us.

Name

Mr. Green

Job

a1.

Comes from

2.

3.

40

Looks

Mr. Green is tall and4. . He looks 5. .

What is he like

His 6. are interesting and he often 7. his students.

Hobbies

Music, sports and 8.

Family

He has a 9. daughter. She 10. in our school.

1.teacher

2.America

3.Age

4.strong

5.young

6.lessons

7.helps

8.reading

9.pretty

10.studies

【解析】

试题分析:本文介绍了格林先生是一个来自美国的老师,他的课是非常有趣的,他经常帮助自己的学生,他喜欢音乐、体育和读书。学生都很喜欢他。

1.小题1】根据Mr. Green is our foreign teacher. He is a good teacher.可知格林先生是一个教师,故用teacher。

2.小题2】根据He comes from America.可知格林先生来自美国,故用America。

3.小题3】根据he is 40 years old.可知格林先生40岁了,故用Age。

4.小题4】根据He is a tall and strong man. 可知格林先生又高又强壮,故用strong。

5.小题5】根据But he looks young.可知格林先生看起来很年轻,故用young。

6.小题6】根据His lessons are very interesting. 可知格林先生的课非常有趣,故用lessons。

7.小题7】根据He often helps us.可知格林先生经常帮助学生,故用helps。

8.小题8】根据Mr. Green likes reading. 可知格林先生喜欢读书,故用reading。

9.小题9】根据He has a daughter. She is a pretty girl. 可知格林先生有一个可爱漂亮的女儿,故用pretty。

10.小题10】根据she studies in our school too.可知格林先生的女儿在我们学校上学,故用studies。

考点:任务型阅读。

练习册系列答案
相关题目

完形填空 (本大题共12小题,每小题1分,计12分)

From Monday to Friday most people are busy working or studying, but in the evenings and weekends they are free and themselves. Some watch television or go to the movies, others sports. This is decided by their own .There are many different ways to spend our time.

Almost everyone has some kind of : it may be something from collecting stamps to model planes. Some hobbies are very , but others don’t cost anything at all. Some collections are worth of money, others are valuable only to their owners.

I know a man who has a coin collection(收藏) worth(值) several dollars. A short time ago he bought a rare fifty-cent piece which him $250!He was very happy about this collection and thought the price was all right . On the other hand, my youngest brother collects match boxes. He has almost 600 of them, but I wonder they are worth any money. However, my brother they are quite valuable(有价值的). makes him happier than to find a new match box for his collection.

That’s what a hobby means, I think. It is something we to do in our free time just for the of it . The value in dollars is not important. but the pleasure it gives us is.

1.A.love B. work C. enjoy D. play

2.A. look like B. take care of C. think about D. take part in

3.A. lives B. interests C. jobs D. things

4.A. working B. free C. own D. whole

5.A. hobby B. thing C. job D. way

6.A. driving B. making C. buying D. selling

7.A. interesting B. exciting C. cheap D. expensive

8.A. a little B. a few C. a lot D. a number

9.A. thousand B. thousands C. thousands of D. thousand of

10.A. paid B. cost C. took D. spent

11.A. that B. if C. what D. why

12.A. to B. on C. with D. in

13.A. Everything B. Anything C. Nothing D. Something

14.A. have B. need C. refuse D. like

15.A. money B. work C. fun D. time

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网