题目内容

Benny drives a school bus, but his bus isn’t the same as other school buses because there aren’t any children on it. There are only dogs. Benny’s bus takes dogs to school at 8:00 in the morning and brings them back home at 5:00 in the afternoon. Benny takes the dogs to a dog school. There he teaches the dogs to do many things: sit down, stand up, bring the shoes to the master, keep the master from danger (危险). Many dogs go to Benny’s school—big dogs, small dogs, old dogs, young dogs. Benny says that young dogs can learn more quickly.

1.What do you know about Benny?

A. He teaches dogs in a school.

B. He drives children to school.

C. He has a school for young children.

D. He teaches children in a school.

2.What does Benny teach the dogs to do?

A. Eat. B. Sleep.

C. Run. D. Do things for their masters.

3.Where do the dogs sleep?

A. In the school. B. On the bus.

C. In the street. D. In their own homes.

4.Which kind of dogs is easy to teach?

A. Strong dogs. B. Old dogs.

C. Young dogs. D. Big dogs.

5.The best title (标题) for the passage is “_________”.

A. How to Keep Dogs B. A School for Dogs

C. How to Drive a Bus D. Taking Children to School

1.A

2.D

3.D

4.C

5.B

【解析】

试题分析:这篇短文讲述的是Benny每天开车接送狗狗们去学校,在学校里狗狗们可以学到很多知识,如坐下,站起来,给主人运送鞋子,让主人远离危险等等。Benny说小狗狗们学得很快。

1.1】.细节理解题. 根据Benny takes the dogs to a dog school. There he teaches the dogs to do many things:.可知Benny教狗狗们很多事情。故选A。

2.细节理解题。根据There he teaches the dogs to do many things: sit down, stand up, bring the shoes to the master, keep the master from danger (危险).得知Benny叫狗狗们为主人做一些事情。可知选D。

3.细节理解题.根据Benny’s bus takes dogs to school at 8:00 in the morning and brings them back home at 5:00 in the afternoon.可知他Benny早上八点把狗狗们带到学校来,下午五点把它们送回家。狗狗们在自己家睡觉。故选D。

4.细节理解题.根据S Benny says that young dogs can learn more quickly.可知Benny说小狗们学得很快。故选C。

5.综合理解题。通读全文,这篇短文讲述的是Benny每天开车接送狗狗们去学校,在学校里狗狗们可以学到很多知识,如坐下,站起来,给主人运送鞋子,让主人远离危险等等。Benny说小狗狗们学得很快。狗的学校。答案为B。

考点:考查社会现象阅读。

练习册系列答案
相关题目

There was once a lonely girl who wanted love very much. One day while she was walking in the forests, she found two dying birds. She took them home and put them in a small _____. She was happy to have two “friends”. She __ __ them with love and the birds grew strong. One day the girl happened to leave the door of the cage open. The larger and the___ ___ of the two flew out of the cage. The girl was afraid that it would fly away. She caught it quickly, she felt glad that she caught the bird before it could fly away. Suddenly she couldn’t __ a sound from the bird. When she opened her hand, the bird was already dead. Her_ ___ killed the bird! Then she noticed ___ __bird jumping up and down _____ the cage. She could feel its great need for freedom(自由) . It wanted to fly into the clear, blue _____. So she lifted it from the cage and let it fly away highly. The bird circled once, twice, and three times. The girl __ as the bird flew. She didn’t care about losing the bird any more. She wanted it to be happy. Suddenly the bird flew closer and landed softly on her shoulder. It sang the ____ song she had ever heard.

The fastest way to lose love is to hold on it too tightly, and the best way to keep love is to give it wings.

1.A. box B. basket C. cage D. bag

2.A. looked for B. looked at C. looked after D. looked over

3.A. stronger B. lazier C. weaker D. smaller

4.A. listen B. make C. describe D. hear

5.A. love B. joke C. luck D. wish

6.A. one B. the other C. another D. other

7.A. outside B. inside C. beside D. behind

8.A. sea B. hill C. forest D. sky

9.A. watched B. saw C. guided D. escaped

10.A. worst B. oldest C. newest D. sweetest

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网