题目内容
Benny drives a school bus, but his bus isn’t the same as other school buses because there aren’t any children on it. There are only dogs. Benny’s bus takes dogs to school at 8:00 in the morning and brings them back home at 5:00 in the afternoon. Benny takes the dogs to a dog school. There he teaches the dogs to do many things: sit down, stand up, bring the shoes to the master, keep the master from danger (危险). Many dogs go to Benny’s school—big dogs, small dogs, old dogs, young dogs. Benny says that young dogs can learn more quickly.
1.What do you know about Benny?
A. He teaches dogs in a school.
B. He drives children to school.
C. He has a school for young children.
D. He teaches children in a school.
2.What does Benny teach the dogs to do?
A. Eat. B. Sleep.
C. Run. D. Do things for their masters.
3.Where do the dogs sleep?
A. In the school. B. On the bus.
C. In the street. D. In their own homes.
4.Which kind of dogs is easy to teach?
A. Strong dogs. B. Old dogs.
C. Young dogs. D. Big dogs.
5.The best title (标题) for the passage is “_________”.
A. How to Keep Dogs B. A School for Dogs
C. How to Drive a Bus D. Taking Children to School
1.A
2.D
3.D
4.C
5.B
【解析】
试题分析:这篇短文讲述的是Benny每天开车接送狗狗们去学校,在学校里狗狗们可以学到很多知识,如坐下,站起来,给主人运送鞋子,让主人远离危险等等。Benny说小狗狗们学得很快。
1.1】.细节理解题. 根据Benny takes the dogs to a dog school. There he teaches the dogs to do many things:.可知Benny教狗狗们很多事情。故选A。
2.细节理解题。根据There he teaches the dogs to do many things: sit down, stand up, bring the shoes to the master, keep the master from danger (危险).得知Benny叫狗狗们为主人做一些事情。可知选D。
3.细节理解题.根据Benny’s bus takes dogs to school at 8:00 in the morning and brings them back home at 5:00 in the afternoon.可知他Benny早上八点把狗狗们带到学校来,下午五点把它们送回家。狗狗们在自己家睡觉。故选D。
4.细节理解题.根据S Benny says that young dogs can learn more quickly.可知Benny说小狗们学得很快。故选C。
5.综合理解题。通读全文,这篇短文讲述的是Benny每天开车接送狗狗们去学校,在学校里狗狗们可以学到很多知识,如坐下,站起来,给主人运送鞋子,让主人远离危险等等。Benny说小狗狗们学得很快。狗的学校。答案为B。
考点:考查社会现象阅读。