题目内容
The trouble started when Mrs Cady lost control of her car on a mountain road.The car fell down thirty feet from the road into the water.It rolled over once and landed right side up in the rushing water.All three people,Mrs Cady,and her two daughters,were wearing their seatbelts.Luckily,nobody was hurt;however,they couldn’t leave the car.
The rescue(救援)started almost at once.Another driver told the police about the trouble.The police called rescue workers and a truck to pull the car out.The driver of the truck,Paul.arrived first.Immediately(立刻)he took a rope from his truck and began to walk through the rushing water to the car.Then he got caught in the ropes.He went under the water by the ear.Mrs Cady saw him and pulled as hard as she could and brought him to the car door.
Next the other rescue workers arrived.They put on special suits to keep warm.They brought safety ropes,life jackets,and warm blankets.First they pulled the people out of the back window onto the top of the car.Then they swam with each person to shore.They saved Paul,Mrs Cady,and the little girls.
阅读短文,选择正确答案。
1.Where did the trouble start?
A.In the river.
B.On a mountain road.
C.Under the water.
D.In a big city.
2.How many people were in danger?
A.One. B.Two.
C.Three. D.Four.
3.Who was Paul?
A.A man in Mrs.Cady’s car.
B.A policeman.
C.A doctor.
D.The driver of a rescue truck.
4.Who brought Paul to the car door?
A.Mrs Cady.
B.Mr Cady.
C.The girls.
D.The rescue workers.
5.What was the most possible(可能)season when the trouble took place?
A.Spring. B.Summer.
C.Fall. D.Winter.
1.B
2.D
3.D
4.A
5.D
【解析】
1.】根据The trouble started when Mrs Cady lost control of her car on a mountain road可知选B。
2.】根据They saved Paul,Mrs Cady,and the little girls.可知选D。
3.】根据The driver of the truck,Paul.arrived first.可知选D。
4.】根据Mrs Cady saw him and pulled as hard as she could and brought him to the car door.故选A。
5.】根据They put on special suits to keep warm他们穿上特殊的衣服来保暖可知,可能是冬季。故选D。
最近,教育部启动了“阳光体育”健身活动计划,建议全国中小学生每天锻炼一小时,让他们健康、快乐。此项活动受到广大学生的欢迎。李华对所在学校参加活动的情况和反映做了一个调查。请你根据下面调查表的内容,帮他给校报写一篇报道。
注意:
1.报道的开头与结尾已给出,不计入总词数;
2.词数80左右。
Interviewees(调查对象) | Activities | Feelings | Reasons |
most students | play sports | interested | to have lots of fun |
many students | skip(跳绳) | happy | to keep healthy |
some students | take a walk | relaxed | to enjoy fresh air instead of staying in the classroom |
a few students | worried | no enough room(空间) | on the playground; no enough time to finish homework |
The “Sunshine Sports” program is warmly welcomed in our school. Nearly all the students have taken part in it.
No matter what students think about the program, all the students like the idea which is to make them happy and keep them fit at the same time.