题目内容

Judie is a good student. She usually gets up at half past six in the morning. She does morning exercises (锻炼) for half an hour. Then she reads English from 7:00 a. m. to 7:30 a. m. She has breakfast at home. She goes to school at 7:45 a. m. She has four classes in the morning. She usually has lunch at school, but on Sundays she has lunch at home with her family. She has three classes in the afternoon. She goes home at 5:00 p.m. She usually helps her mom cook dinner and has dinner at about 6:00 p.m. Then she does her homework from 7:00 p.m. to 9:00 p.m. She doesn’t like watching TV (看电视) in the evening.

1.What time does Judie usually get up?

A. At 6:00 a. m. B. At 6:30 a. m.

C. At 7:00 a. m. D. At 7:15 a. m.

2.What does Judie usually do at 6:45 a. m.?

A. Reads English. B. Has breakfast.

C. Does morning exercises. D. Goes to school.

3.How many classes does Judie have a day?

A. Four classes. B. Six classes.

C. Seven classes. D. Eight classes.

4.Where does Judie usually have lunch?

A. At home. B. At school.

C. At a restaurant. D. In the office.

5.What does Judie do in the evening?

A. Reads English. B. Does her homework.

C. Watches TV. D. Cooks dinner.

1.B

2.C

3.C

4.B

5.B

【解析】

试题分析:这篇文章主要讲了朱丽叶是个好学生,介绍了她的生活习惯。

1.细节理解题。根据She usually gets up at half past six in the morning.她早上六点半起床。可知选B。

2.细节理解题。根据She usually gets up at half past six in the morning. She does morning exercises (锻炼) for half an hour. .她早上六点半起床,晨练半个小时。可知应选C。

3.细节理解题。根据She has four classes in the morning. She has three classes in the afternoon.上午四节课,下午三节课。故选C。

4.细节理解题。根据She usually has lunch at school她通常在学校吃午饭。可知故选B。

5.归纳理解题。通过Then she does her homework from 7:00 p.m. to 9:00 p.m.7点到九点做作业。故选B。

考点:日常生活类阅读。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网