题目内容
When we talk of plants, most of us will think of things that grow from the ground and have green leaves, but there are plants that do not look or act like other plants. Some of these belong to a special class of plants called fungi.
Fungi may appear almost everywhere. They commonly grow in wet places where they call get food and water easily. Because fungi do not have green leaves to make their own food, but fungi must take their food from animals, other plants or water. Some fungi live on dead or rotting(腐烂的)wood, while others grow on living trees or in dirt or moss(苔藓). Mushrooms(蘑茹)are the best-known fungi.
There are many kinds of mushrooms appearing in all shapes and sizes. For example, cauliflower(菜花)mushrooms are found in forests from July to October.They can grow to be as heavy as fifty pounds! They grow at the foot of trees Squirrel’s(松鼠)bread is another kind of wild mushroom Its appearance and use Call explain its name. These fungi look like small golden cakes Squirrels can easily eat them or carry them off to their hole to eat later.
The mushrooms found in food stores are carefully grown by people who know they are safe to eat. People are warned never to touch of taste wild mushrooms because some of them are deadly. Even less dangerous ones cart still make a person very sick..
- 1.
Where does Fungi not grow? .
- A.On dry wood
- B.In places full of water
- C.On living trees
- D.Behind houses
- A.
- 2.
Where can Fungi take food? .
- A.From their green leaves
- B.From water
- C.From rotting wood
- D.From people
- A.
- 3.
Squirrel's bread is a kind of .
- A.tree
- B.animal
- C.food
- D.medicine
- A.
- 4.
People are advised not to eat wild fungi because .
- A.it is unfit for main food
- B.it may be dangerous to people
- C.it doesn't taste so good
- D.it's strange smell may do harm to people
- A.
- 5.
The word "fungi" in this passage means
- A.草本植物
- B.菌类植物
- C.食用蘑菇
- D.无叶植物
- A.
ACCBB
1.细节理解题,根据文中第二自然段的语句理解可知。
2.细节理解题,根据文中语句“Some fungi live on dead or rotting(腐烂的)wood,”理解可知。
3.细节理解题,根据文中语句“They grow at the foot of trees Squirrel’s(松鼠)bread is another kind of wild mushroom”理解可知。
4.细节理解题,根据文中语句“e mushrooms found in food stores are carefully grown by people who know they are safe to eat. People are warned never to touch of taste wild mushrooms because some of them are deadly. Even less dangerous ones cart still make a person very sick.”理解可知。
5.理解推断题,根据文中语句理解可知。
1.细节理解题,根据文中第二自然段的语句理解可知。
2.细节理解题,根据文中语句“Some fungi live on dead or rotting(腐烂的)wood,”理解可知。
3.细节理解题,根据文中语句“They grow at the foot of trees Squirrel’s(松鼠)bread is another kind of wild mushroom”理解可知。
4.细节理解题,根据文中语句“e mushrooms found in food stores are carefully grown by people who know they are safe to eat. People are warned never to touch of taste wild mushrooms because some of them are deadly. Even less dangerous ones cart still make a person very sick.”理解可知。
5.理解推断题,根据文中语句理解可知。
练习册系列答案
相关题目
Simon Cowell,one of the judges of the talent show spoke of his shock over Ms Boyb's voice. “This lady came up,and I'm thinking, ‘This will take five seconds and I can go to have a cup of tea.’ That changed when she began to sing I Dreamed a Dream from Les Miserables. She knew we were going to have that reaction and just to see that look of satisfaction on her face midway through —it was one of my favorite moments,” Cowell said.
The performance was posted On line and before long,the 47-year-old Scottish woman has been famous all over the world.
Speaking from her home in Scotland,MsBoyle said that she hadn't thought of changing her appearance.She said that her friend helped her with make-up.“I mean,that's hardly a makeover.” she added.
Ms. Boyle also spoke of the reason she first began to explore her vocal(歌唱的) talents.”I was kind of slow at school, so getting something like singing was a good way of hiding behind that and thus it built my confidence.’’
【小题1】Susan Boyle is __________.
| A.a judge | B.a reporter | C.a beautiful lady | D.a Scottish woman |
| A.she was confident of her singing |
| B.she was satisfied with the judges |
| C.she was pretty and in good shape |
| D.she sang the song,I Dreamed a Dream from Lea Miserables |
| A.见解 | B.预告 | C.复习 | D.景色 |
| A.It was the vocal talents that built Susan's confidence. |
| B.Susan Boyle was not good at her lessons when at school. |
| C.Susan Boyle became famous because of her appearance. |
| D.Simon Cowell didn't think Susan Boyle a good singer at the time sight. |
| A.It's never too old to learn. |
| B.It's easier to succeed at the age of 47. |
| C.If you have a dream,try to make it come true! |
| D.If you are not able to study well,to be a singer instead. |
When we talk about stars, especially women stars,it seems that they are always young,pretty and own charming body shapes.But recently a Britain's Got Talent(英国达人)star Susan Boyle has changed our views absolutely.
Simon Cowell,one of the judges of the talent show spoke of his shock over Ms Boyb's voice.”This lady came up,and I'm thinking, ‘This will take five seconds and I can go to have a cup of tea.’ That changed when she began to sing I Dreamed a Dream from Les Miserables. She knew we were going to have that reaction and just to see that look of satisfaction on her face midway through —it was one of my favorite moments,” Cowell said.
The performance was posted On line and before long,the 47-year-old Scottish woman has been famous all over the world.
Speaking from her home in Scotland.Ms. Boyle said that she hadn't thought of changing her appearance.She said that her friend helped her with make-up.“I mean,that's hardly a makeover.”she added.
Ms. Boyle also spoke of the reason she first began to explore her vocal talents.”I was kind of slow at school, so getting something like singing was a good way of hiding behind that and thus it built my confidence.’’
【小题1】Susan Boyle is __________.
【小题2】Susan Boyle had a look of satisfaction on her face when she was singing
because _________.
【小题3】According to the passage,which is NOT true?
【小题4】What can we learn from Susan Boyle's success?
Simon Cowell,one of the judges of the talent show spoke of his shock over Ms Boyb's voice.”This lady came up,and I'm thinking, ‘This will take five seconds and I can go to have a cup of tea.’ That changed when she began to sing I Dreamed a Dream from Les Miserables. She knew we were going to have that reaction and just to see that look of satisfaction on her face midway through —it was one of my favorite moments,” Cowell said.
The performance was posted On line and before long,the 47-year-old Scottish woman has been famous all over the world.
Speaking from her home in Scotland.Ms. Boyle said that she hadn't thought of changing her appearance.She said that her friend helped her with make-up.“I mean,that's hardly a makeover.”she added.
Ms. Boyle also spoke of the reason she first began to explore her vocal talents.”I was kind of slow at school, so getting something like singing was a good way of hiding behind that and thus it built my confidence.’’
【小题1】Susan Boyle is __________.
| A.a judge | B.a reporter |
| C.a beautiful lady | D.a Scottish woman |
because _________.
| A.she was confident of her singing |
| B.she was satisfied with the judges |
| C.she was pretty and in good shape |
| D.she sang the song,I Dreamed a Dream from Lea Miserables |
| A.It was the vocal talents that built Susan's confidence. |
| B.Susan Boyle was not good at her lessons when at school. |
| C.Susan Boyle became famous because of her appearance. |
| D.Simon Cowell didn't think Susan Boyle a good singer at the time sight. |
| A.It's never too old to learn. |
| B.It's easier to succeed at the age of 47. |
| C.If you have a dream,try to make it come true! |
| D.If you are not able to study well,to be a singer instead. |