题目内容

先阅读短文,掌握其大意。然后从方框中所给的词中选出恰当的10个,并用其适当形式填空,每个词限用一次。(每小题1分)

to, at, she, his, up, go, think, classes, has, doesn’t, because, watch

Edward is my friend. He often gets 1. at 6:30 every morning. Then he 2. to school at 7:30.He 3. math at eight o’clock and history at nine. Math is4. favorite subject. He likes it, 5. it’s very interesting. But he 6. like history, he 7. it’s boring. Mrs. Jones is his math teacher. 8. is very nice. He eats lunch 9. school, and he eats dinner at home. After dinner he watches TV for half an hour. He likes __10.__TV. Then he does his homework. He goes to bed at 9:00.

1.up

2.goes

3.has

4.his

5.because

6.doesn’t

7.thinks

8.She

9.at

10.watching

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了作者的朋友爱德华几点起床几点上学,及在学校喜欢什么科目和晚上做什么。

1.午六点半起床,get up ,起床,故填up

2.

3.

4. favorite…某人最喜欢的······,结合句意,故填his

5.

6.

7.

8. Jones 可知是女士,故填She

9.

10. doing ,喜欢做······,故填watching

考点:日常生活类短文。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网