题目内容

Hi, Kate. What made you the sad news again?

A. think of B. think about

C. think over D. think out

A

【解析】

试题分析:句意:嘿,凯特,什么使你又想起了这个悲伤的消息?A. think of想起;B. think about 考虑;C. think over仔细考虑;D. think out发现,解决。结合句意,故选A.

考点:考查动词短语辨析。

练习册系列答案
相关题目

任务型阅读(本题有5小题,每小题1分;满分5分)

你对颜色了解多少呢?下面的五个段落将会帮助你进一步揭开颜色的奥秘!阅读五个段落,根据每段的中心内容将段前序号填入下面的表格中。

A. There are many colours in nature. Do you know that colours have weight? Let’s do a small test. First, put two objects of the same weight into two boxes. Then, cover one box with a red piece of paper, and the other with a piece of paper. Now hold the boxes in your hand one by one. It is certain that you will think the red one is a little heavier.

B. Why do you think that is? A scientist found that different colours have different weights in a man’s mind. That is to say, every colour has its own weight in our mind. The heaviest colour is red, then blue, green, orange, yellow and white.

C. Colours also have smell. Can you smell the colour? Of course not. Then why do the scientists say this? It is because the smell reaches our brain through sense organs (感觉器官).

D. Scientists say that people react (反应) differently to different colours. Colours you like will make you feel good, but colours you don’t like will make feel nervous or sick.

E. For example, if you sit in a room with red windows, walls and floors for two hours, you’ll you have been there for four fours. But if the room is blue, you’ll feel you have been there for only an hour. If a person goes out of a red room and into a blue room, his temperature will fall. So our bodies change, depending on what colour we see.

1.

Do a test to see if colours have weight.

2.

Colours can change our body temperature.

3.

Colours have smell.

4.

People react differently to different colours.

5.

Why do people think colours have weight?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网