题目内容
Reporter-----R Michael------M
R: ___1.____ .You just won the first prize in the photo competition.
M: Thank you.
R: Michael, how old are you?
M: Seven.
R: Seven!___ 2.____.
M: Since I was three.
R:___ 3.__
M: My father, And I take private lessons,too.
R: Here at the
photo
club?
M: Yes, I’ve taken lessons here for two years.
R: How many days a week?
M: ___4._____ I want to practice every day, but my parents say three or four days is enough.
R: Are you going to continue your photos?
M: Uh-huh. ____5._____
R: Wish you greater success!
M: Thank you!
A. Who taught y
ou
how to do that?
B. About three or four.
C. Congratulations
D. Which is your favourite photo club?
E. How long have you taken photos?
F. I want to be a professional(职业的) photographer when I’m older.
1.C
2.E
3.A
4.B
5.F
【解析】
试题分析:
1.句意:祝贺!根据You just won the first prize in the photo competition可知,本题选C。
2.句意:你照照片有多久了?根据Since I was three可知,本题选E。
3.句意:谁叫你照相的?根据My father可知,本题选A。
4.句意:大约三天或四天。根据How many days a week可知,本题选B。
5.句意:当我长大的时候我想成为一名职业的摄影师。根据Are you going to continue your photos可知,本题选F。
考点:情景对话。
The reporter was talking to them about being important. “How do we know if someone is really important?” the reporter asked the banker. The banker thought for a few moments and then said,” I think anybody who is invited to the Whiter House to meet the President of the United States is really important. ”
The reporter then turned to the owner of the very large company. “Do you agree with that?” she asked. The man shook his head, “No. I think the President invites a lot of people to the White House. You’d only be important if while you were visiting the President, there was a telephone call from the president of another country, and the President of the US said he was too busy to answer it. ”
The reporter turned to the third man. “Do you think so?”“No, I don’t.” he said. “I don’t think that makes the visitor important. That makes the President important. ”“Then what would make the visitor important?” the reporter and the other two men asked.
“Oh, I think if the visitor to the White House was talking to the President and the phone rang, and the President picked up the receiver, listened and then said, “It’s for you.”
【小题1】There are _______ in this passage.
| A.two men and two women | B.three men and one woman |
| C.three women and one man | D.four women |
| A.he was really important because he was a rich banker |
| B.the visitor to the White House was really important |
| C.the visitor who met the President of the United States |
| D.the reporter was really important |
| A.he was really important because he owned many buildings in the center of New York |
| B.the owner of the very large company was really important |
| C.the visitor was really important if he was talking to the President and the President received a telephone call for the visitor |
| D.the person who worked in the White House was really important |
Dean Bluey from Dallas,Texas,was a school boy who has much 31 in computer.One day,he 32 an email to a friend on the Internet.Suddenly he received a message saying “Help! Pain! Help!”."The message was from Finland, 33 kilometers away from America.
“I didn't know 34 I should do,”Dean said to a reporter afterwards.“It was really difficult to tell if the message was real.”So Dean did nothing at first. 35 the message kept coming.
“By then it was easy to see that someone was in trouble,” Dean explained. He 36 and discovered that the sender was a student called Tarja, who was alone in a university library. She was ill. What was 37 , there was no phone around her. Her only way of communicating with the world was by email. Dean got in touch 38 the police immediately. And they realized that the situation was quite serious. They called the police in Finland. Then an ambulance rushed to the library. 39 , she was still alive and was sent to the hospital quickly.
“I'm glad she's OK,” Dean said. “It's hard to believe, but 40 saved her life.”
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|