题目内容
![]()
For many in the United States, Arab-Americans are an invisible part of the population. Though Arab-Americans as a community have made great contributions to American society in fields from literature to politics to medicine, many Americans know very little about Americans of Arab backgrounds.
Arab history in the United States goes back to the late 1800’s when large numbers of Arab immigrants first began making their journey to a land known simply as “Amreeka”.
Historians generally describe Arab immigration to America in two waves. The first wave took place between 1860 and 1924.The first wave consisted of Lebanese and Syrian, and some Egyptian immigrants. These new immigrants, who were mostly Christian, came to America in search of better opportunities. Even the doomed Titanic, which set sail for America in 1912,had close to a hundred Arab passengers aboard. The majority of Arab-Americans today are descendents of the first wave of immigrants; they are the third or more generation Americans.
The second wave of immigrants followed after World War Ⅱ,caused by political unrest in the Middle East. This second wave of immigrants consists of mainly Arab Muslims(穆斯林)and continues to this day.
Arab-Americans make up 3 million of the population in the United States, according to demographers. And quite different from popular belief, 64 percent of them are American-born. Eighty-two percent of Arab-Americans are US citizens.
Arab-Americans are beyond the national average in both education and income. Education is important among Arab-Americans; 82 percent have high school diplomas, 36 percent have bachelor’s degrees or higher, and 15 percent have graduate degrees. The-median(中位数的)average income among Arab-Americans is $39,580, which is higher than the US average.
1.The first wave of immigrants took place because__________.
A. all Arabs were Christian at that time
B. Arabs wanted to gain higher income
C. the Second World War broke out
D. Arabs wanted to hunt for a better development
2.The writer of this passage mentioned Titanic__________.
A. to tell us that taking ship at that time was dangerous
B. because Titanic became a well-known disaster
C. to show us there were many Arabs flocking into America at that time
D. to inform us that Arabs are brave enough
3.From the last paragraph we can infer that__________.
A. Arab-Americans are much more clever than native Americans
B. the higher education you receive, the higher income you will get in America
C. Arab-Americans are hard-working people
D. The-median average income among Americans is $39,580
4.Which of the following sentences is TRUE?
A. Arab-Americans have made great contributions to American society only in literature.
B. Arab history in the United States is to the early 1800’s.
C. The first Arab immigration to America took place between 1860 and 1924.
D. Few of Arab-Americans are US citizens.
5. What would be the best title for the text?
A. Arabs in America.
B. The Two Arab Immigration Waves to America.
C. Arab-Americans, Contributions to America.
D. Arab-Americans, Education and Income.
1.D
2.C
3.B
4.C
5.A
【解析】
1.根据文章内容可知答案为D
2.根据文章内容可知答案为C
3.根据文章内容Arab-Americans are beyond the national average in both education and income. Education is important among Arab-Americans; 82 percent have high school diplomas, 36 percent have bachelor’s degrees or higher, and 15 percent have graduate degrees. The-median(中位数的)average income among Arab-Americans is $39,580, which is higher than the US average.答案为B
4.根据文章内容可知答案为C
5.根据文章内容大意可知答案为A
In my life, I have received many gifts from my mother. The most important was my life. However, there’s another special gift I will never forget.
When I grew up, I left home and got a job in South America. One day , a call came from my brother, “Something is wrong with Mom. She’s forgetful (健忘). She thinks we’re hiding (藏) you from her…”
I got back home at once. It was clear that she would not be able to stay in the house alone.
For nearly 4 years I stayed with my mother and we had fun. We even planted some vegetables together in the garden. It was not easy for me. I had to stop working. When I had to leave , I had to ask someone to look after her or drive her to my brother’s.
When it became clear that she was near the end, family memebers were called to come to say their good byes. For 3 weeks my sister and I just sat with Mom, took long walks and spent some real time with each other. My sister and I were both with Mom when she was passing away (去世), holding her hands and telling her how much we loved her. At the end of life, my mother gave me the gift of time with my sister in a way we would never have given ourselves.
1.The writer knew there was something wrong with her mother________.
|
A.by giving her mother a call |
B.when she stayed with her mother |
|
C.from her brother’s call |
D.by talking with her doctor |
2.The writer spent 4 years _______.
|
A.working hard |
B.planning vegetables |
|
C.building a garden |
D.looking after her mother |
3.The writer’s family memebers were called _________.
|
A.to say good bye to Mother |
|
B.to take care fo Mother |
|
C.to help Mother do some housework |
|
D.to have a family get -together |
4.From the passage, we know___________.
|
A.the writer didn’t get on well with her sister |
|
B.the writer was kind and loved her mother |
|
C.the writer’s mother didn’t like her sister |
|
D.the wrter’s brother hid her from her mother |
5.What’s the best title for this passage?
|
A.The most important gift |
B.A special gift |
|
C.A happy family |
D.My dear mother |
Hello, I’m Robert Croft. I don’t have many 1 at home. In my room, for example, I can do 2 I want to do. Mom thinks it’s OK. My favorite pop 3 is Take Four. I can play 4 music loudly, but sometimes Mom is not happy about this. I have a TV in my room. 5 Monday to Friday, I usually don’t watch TV. But if I 6 to watch TV, I have to do my homework first. “7 comes first.” On weekends, I can watch TV till 11 o’lock. On Sundays, I do some 8. I clean my room. It only takes me half an hour, so it’s not too 9 . But Mom often has a lot of housework to do, so I have to 10 her. When we have time, we go shopping.
|
1. |
|
|
2. |
|
|
3. |
|
|
4. |
|
|
5. |
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|