题目内容


This is a mystery story book. Two children called Calder and Petra try to find out who stole an expensive Vermeer painting. Look at each picture in the book carefully. There is something hidden in each one.

This game is good for your thumbs(拇指) and fingers. You have to press the lights when they light up. Do you think it sounds easy? Well, think again because it’s very difficult. If you miss a lot of lights, you’ll lose the game.

This might look like a toy, but it’s a talking Internet phone. Just connect the Verballs to your USB port on your computer and you can phone all your friends all around the world. You’ll have fun with it!

This is a colorful set which will help you to paint. Each color has a number and the numbers are on the picture for you to follow. Painting beautifully has never been easier. Everyone will think you are the next teenager genius.
        
Discount(折扣):85% for students
The discount in our store is from March 1, 2014 to July 1, 2014 and only in Changsha. Please come with the discount ticket and your student ID card.
 
 
【小题1】We can find something in __________of Chasing Vermeer.
A.its background B.its pictures
C.its writer D.its covers
【小题2】________can be used to talk on the Internet.
A.Chasing Vermeer B.GYA-II
C.Painting by numbers D.Verballs
【小题3】How does the writer feel about GYA-II?
Difficult.   B. Wonderful.  C. Popular.   D. Boring
【小题4】The discount ticket will be useful on ________.
A. July 30           B. June 30             C. January 1
【小题5】What do you have to take if you want to have a discount pizza?
A. A pizza and the ticket.
B. A pizza and a student ID card.
C. The discount ticket and a student ID card.

【小题1】B
【小题2】D
【小题3】A
【小题4】B
【小题5】C

解析试题分析:本文介绍了五则广告。第一则:Chasing Vermeer这本书是一本怪诞小说书,仔细看书里的图画,可以找到一些东西。第二则:一种用拇指和手指玩的游戏。第三则:Verballs 是可以用于在电脑上网络电话聊天的电话。第四则:一种彩色的装置可以帮助人们绘画。第五则:介绍了披萨店的打折票。
【小题1】细节理解题。根据Look at each picture in the book carefully. There is something hidden in each one.可知在Chasing Vermeer这本书里的图画里可以找到一些东西,故选B。
【小题2】细节理解题。根据This might look like a toy, but it’s a talking Internet phone.Just connect the Verballs to your USB port on your computer可知Verballs 是可以用于在电脑上网络电话聊天,故选D。
【小题3】细节理解题。根据Well, think again because it’s very difficult.可知第二种游戏是困难的,故选A。
【小题4】推理判断题。根据The discount in our store is from March 1, 2014 to July 1, 2014 and only in Changsha.可知这个商店的打折票的使用日期是从2014年3月1日到7月1日。故选B。
【小题5】细节理解题。根据Please come with the discount ticket and your student ID card. 可知想吃到打折披萨,来时要带着打折票和学生证。故选C。
考点:广告布告类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

完形填空(10小题,每小题1分,共10分)?
先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
Do you hate exams? If you do, you aren’t ____. Students in many other countries. hate them, too.
_____ for them, British students have less exam than Chinese students. They only have them once year. Every summer they have a test on each _____. Each test____about an hour.
These exam don’t count much. Even if a student does really____he still can progress to the next grade.
When the ____come out they are then placed in an end-of –year report. The report is sent to the student’s parents. It describes____the student performed and behaved through the year.
This report is private ,so ___the teacher, the student and his parents see it. This means that a student doesn’t know how other students scored in the text. Some students choose to tell each other, but others ___ .
Parents’ meeting are held____a year, at the end of the winter term and then at the end of the summer term. Children along with their parents to meet their teachers privates and discuss their performance at school.

【小题1】
A.lonely B.silent C.alone D.quietly
【小题2】
A.Luckily B.Luck C.Luckly D.Unluck
【小题3】
A.lesson B.lessons C.subjects D.subject
【小题4】
A.lasts B.spends C.pays D.shows
【小题5】
A.well B.bad C.badly D.fast
【小题6】
A.pictures B.results C.textbooks D.information
【小题7】
A.how B.when C.why D.whether
【小题8】
A.all B.any C.only D.none
【小题9】
A.tell their parents B.tell their teacher C.tell their friends D.tell nobody
【小题10】
A.once B.twice C.three times D.four times

Skin-diving(轻装潜水) is a new sport today. This sport takes you into a wonderful new world . It is like a visit to the moon! When you are under water, it is easy for you to climb big rocks , because you are no longer heavy .
Here, under water, everything is blue and green. During the day ,there is enough light .When fish swim nearby , you can catch them with your hands .
When you have tanks (箱) of air on your back, you can stay in keep water for a long time. But you must be careful when you dive in deep water. To catch fish is one of the most interesting parts of this sport. Besides(而且),there are many other uses of skin-diving. You can clean ships without taking them out of the water. You can also get many things from the deep sea.
根据短文内容,选择正确答案。
【小题1】Skin-diving can take you to ______

A.the room B.the moon 
C.the mountains. D.the deep sea 
【小题2】You can climb big rocks easily under water because ______.
A.you are stronger 
B.the fish nearby help you 
C.you are not as heavy as on the land 
D.there is a lot of light 
【小题3】Under water , a skin-diver _______ in the daytime .
A.can see everything clear 
B.can’t see anything clearly 
C.can see nothing 
D.can see only fish 
【小题4】With tanks of air on your back ,you can _______
A.catch fish very easily 
B.stay under water for a long time 
C.be in a safe place 
D.have more fun 
【小题5】Which of the following is NOT true ?
A.Skin-diving is a new sport. 
B.skin-diving is like visiting the moon. 
C.Skin-diving is both interesting and useful. 
D.The only use of skin-diving is to have more fun. 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网