题目内容
It is good to give friends or parents something on their birthdays. It was Bob's mother's birthday yesterday. Bob wanted to give his mother something, but he didn't have much money. “I know what I'll do,” said Bob, “Pll give her something different.” At last, he gave his mother a piece of China Daily. When his mother saw his name “Bob Smith”, she smiled. Bob wrote an article about his loving mother, and it came out in China Daily! Mother said it was the best present she received in her life.
(1) It was ________ birthday yesterday.
[ ]
(2) Bob had ________ money.
[ ]
(3) Bob's mother was ________ when she saw the present.
[ ]
(4) Bob gave ________ to his mother as a present.
[ ]
A.a piece of China Daily with his picture in it
B.a piece of China Daily with his article in it.
C.only a little money
(5) China Daily may be ________.
[ ]
解析:
|
(1) 文中第三句告知此答案。 (2) 根据上下文的意思可知,他没有多少钱。 (3) 她妈妈看到礼物很高兴。 (4) 文中告知此答案。 (5) China Daily指《中国日报》。 |