题目内容


 
小题1:Amanda has to get to school before 7:00 this morning. On her way to school, where can she buy her breakfast?
A.At Papa Marko’s.B.At Apple Tree Bakery.
C.At Good Taste Fast Food. D.At Winnie’s Sandwich Club.
小题2:Yesterday was Amanda’s eleventh birthday. Her parents took her to Winnie’s Sandwich Club for dinner. How much did they spend?
A.$300.B.$360.C.$480.D.$540.
小题3:Amanda can go to any place for lunch on Sundays except _____.
A.Papa Marko’s.B.Apple Tree Bakery.
C.Good Taste Fast Food. D.Winnie’s Sandwich Club.
小题4:If Amanda buys some food for $150 at Apple Tree Bakery at 9.30 p.m., she will save        .
A.$ 80B.$20C.$30D.$120
小题5:Which statement is wrong?
A.They are all advertisements for fast food.
B.Good Taste Fast Food is the best in town.
C.You can’t have a meal until noon at Papa Marko’s.
D.There are too many people at Papa Marko’s, so you’ll have to wait a long time.

小题1:B
小题2:C
小题3:D
小题4:C
小题5:D

试题分析:这篇短文一个包括了4个快速食品店的广告,内容包括了营业时间,价格等相关信息。
小题1:细节理解题。从文中的几个广告内容可知,只有Apple Tree Bakery在早上七点前营业,所以选B。
小题2:判断推理题。从第四个广告得知,一人支付180美元,12岁以下的小孩支付120美元,她和父母一起的费用就是480美元,选C。
小题3:细节理解题。从广告中可知Winnie’s Sandwich Club closed on Sundays. Winnie’s Sandwich Club星期天不营业,所以选D。
小题4:判断推理题。从第二个广告中得知,Apple Tree Bakery晚上八点后打八折,所以她买150美元的东西可节省30美元,故选C。
小题5:判断推理题。从第一个广告得知,只要15分钟就好,所以D选项错误。
练习册系列答案
相关题目
    OUR BUSES CAN MAKE YOUR HOLIDAYS
East Bus --- maybe the best choice on your visit to the famous places of interest in Beijing.
Sit back, relax and see all there is to see, with no need to worry about driving, finding a parking place or leaving your car with no one to watch it.
We have lots of buses taking you to visit Tian’anmen Square, the Forbidden City, the Summer Palace, the Temple of Heaven Park, the Olympic Center and the Great Wall. The whole tour will take you three days.
Chinese & English speaking guides.
Booking by phone four days in advance(预先).
Tour price: ¥580.00 per person (half price for children under 1.2m tall ), including the ticket price, breakfast and lunch.
For more information, please phone Yong’an Tourism Company at 010-23368688/23368689.
Add: 356 Chaoyang Road, Beijing.
Open 7 days a week. 8:00-16:00.
根据短文内容,选择最佳答案。
小题1:When they visit the places of the interest on an East Bus, the visitors _____.
A.need to watch their cars
B.have to worry about the driving
C.have to find places to park the bus
D.can sit back and relax themselves
小题2:From the advertisement, we can see that East Bus is a kind of _______.
A.tourist busB.village bus
C.airport busD.school bus
小题3:_________ on an East Bus can speak two languages.
A.The guideB.The driver
C.The visitorsD.The children
小题4:Children under 1.2m tall need to pay ________ for the trip.
A.230 yuanB.290 yuanC.320 yuanD.460 yuan
小题5:Which of the following is not true?
A.The tour price includes six meals.
B.Visitors can see six places within three days.
C.Visitors must go to the company to book the tickets.
D.The office hour of the company is eight hours a day

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网