题目内容

These days, many students like playing 3D games. Do you know what 3D games are like? In most 3D games, game players need to control (控制) a character(角色). The character can be a robot or a soldier (士兵). Game players usually use the mouse to make the character move around in his own world. Game players can find things such as food and weapons (武器) to help them go on with the game. The character can go straight, sit down, turn left, turn right or pick up things in the game.

Some 3D games have many levels (等级). The character needs to finish different goals for each level. Game players can play against their computers, and sometimes they can play with other players on-line. It's great fun to play 3D games. But playing 3D games for long is not good for our study.

1.In most3D games, game players need to _________.

A.control a character B.find a robot

C.act as a soldier D.control the computer

2.How do game players make the character move around?

A.By using the keyboard

B.By using the mouse

C.By telling the directions

D.By moving the computer.

3.n the game, the character can _________.

A.go straight and sit down

B.turn left and turn right

C.Pick up things

D.A, B and C

4.Which of the following is NOT true according to the passage?

A.Some 3D games have many levels.

B.The character needs to finish different goals for each level.

C.Game players can only play against their computers.

D.Game players can go on-line and play with other players together.

5.What is the writer's opinion (观点)?

A.He doesn't think it's very interesting to play 3D games.

B.He thinks playing 3D games is really boring.

C.He thinks all the students should learn to play 3D games.

D.He thinks playing 3D games for long is not good for our study.

1.A

2.B

3.D

4.C

5.D

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了3D网络游戏,详细介绍了这种游戏是如何进行的,并提醒我们过多的玩电脑游戏对学习没有好处。

1.细节理解题。根据In most 3D games, game players need to control (控制) a character.在大部分的3D游戏中,玩游戏的人需要控制一个角色。可知选A。

2.细节理解题。根据Game players usually use the mouse to make the character move around in his own world.在他自己的世界里,玩游戏的人通常使用鼠标来使角色移动。可知选B。

3.细节理解题。根据The character can go straight, sit down, turn left, turn right or pick up things in the game.在游戏中,这个角色可以直行,坐下,左转,右转和举起东西。可知选D。

4.细节理解题。根据Game players can play against their computers, and sometimes they can play with other players on-line.玩游戏的人可以单机游戏,也可以在线和别的玩家一起玩。可知选C。

5.细节理解题。根据But playing 3D games for long is not good for our study.但是长时间的玩3D游戏对学习没有好处。可知选D。

考点:故事类阅读。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网