题目内容

My name is Ann. Come and meet my family. This is my grandfather Henry Smith and this is my grandmother Helen Smith. They are very kind(善良的). This is my father Bob Smith and that is my mother Anna Smith. Jack is my brother. He is only five. I love my family.
根据短文内容,选择正确答案(10分)
小题1:My grandfather’s name is      .
      A、Henry           B、Helen            C、Bob
小题2:Helen is Ann’s         .
A、father           B、brother          C、grandmother
小题3:Jack and I are         .
A、friends           B、brother and sister       C、father and mother
小题4:There are(有)        people(人) in my family.
A、3                 B、4                 C、6
小题5:Ann’s father is        .
A、Bob               B、Jack                 C、Helen

小题1:A
小题2:C
小题3:B
小题4:C
小题5:A

小题1:根据文章内容This is my grandfather Henry Smith可知答案为A
小题2:根据文章内容this is my grandmother Helen Smith.可知答案为C
小题3:根据文章内容Jack is my brother可知答案为B
小题4:根据文章内容大意可知答案为C
小题5:根据文章内容This is my father Bob Smith and that is my mother Anna Smith.和
This is my grandfather Henry Smith and this is my grandmother Helen Smith.可知答案为A
练习册系列答案
相关题目
The Sydney Opera House is a very famous building in the world. It has become Sydney’s best-known landmark and international symbol. The Opera House with a “sailing roof” was designed by a famous Danish architect(丹麦建筑师), Utzon. The base(基础)of the building was started in 1959, years before the designs were finished. Utzon spent four years deigning the Opera House. In 1962, the designs were finalized(定稿)and the construction began. In 1967, they started the decoration inside. It took 14 years in total to build the Opera House. Queen Elizabeth Ⅱ officially opened it on October 20th, 1973.
The Sydney Opera House cost around $100 million and was paid for by the public. 6225 square metres of glass was used to build it. The Opera House includes 1000 rooms. It is 185 metres wide. The building’s roof sections weigh about 15 tons. Each year, this fantastic building attracts 200 000 tourists to come for a visit or enjoy events in it.
The Opera House reaches out into the harbour(港湾). It is amazing and unforgettable, offering people a strong sense of beauty.
小题1:The designer of the Sydney Opera House was from _____________.
A.AmericaB.AustraliaC.EnglandD.Denmark
小题2: Building the Opera House lasted _____________.
A.from 1959 to 1973B.from 1962 to 1973
C.from 1959 to 1967D.from 1962 to 1967
小题3:The underlined word “construction” means _______ in Chinese.
A.创立B.设计C.施工D.竣工
小题4:___________ paid for the cost of the building of the Sydney Opera House.
A.UtzonB.The public
C.Queen Elizabeth ⅡD.The government
小题5:Which is the best title for the passage?
A.Sailing Roof
B.Travelling in Sydney
C.The Sydney Opera House
D.The Opening of the Opera House
Mr. Johnson lives outside the town. He works in a post office. His wife is often ill and six children __26____ at school. He works hard but he is often short of __27____. In the end of every month his family are always__28____.
One afternoon, on his way home, it suddenly began to __29____. When he got home, he was wet through. He hurried to go __30____ after supper and his wife washed the clothes and shoes for him. __31____ she went to bed, she brought the clothes into the room but __32____ the shoes. The next morning Mr. Johnson couldn’t find his shoes. His wife found a pair of __33____ shoes under the bed for him. Then he went to __34____ and told the policeman about it.
“I __35____ ten dollars for my shoes, sir,” said the man. “Look! I have to __36____ such a pair of worn-out shoes!”
Several days later the police __37____ a thief and found the shoes. They were as worn-out as the __38____ which Mr. Johnson was wearing.
“You’ve fooled us, Mr. Johnson,” said a policeman. “The shopkeeper told me a pair of new shoes like them __39____ only seven dollars!”
“You’re right, ,sir,” said Mr. Johnson. “I’ve __40____ them for five years and I had them mended six times. And I paid three dollars to the shoemaker for mending them!”
小题1:
A.playB.studyC.workD.live
小题2:
A.waterB.foodC.clothesD.money
小题3:
A.fullB.afraidC.hungryD.angry
小题4:
A.rainB.snowC.blowD.shine
小题5:
A.to workB.to sleepC.to bedD.swimming
小题6:
A.AfterB.BeforeC.WhileD.Because
小题7:
A.rememberedB.threwC.droppedD.forgot
小题8:
A.brokenB.newC.niceD.cheap
小题9:
A.bus stopB.bus stationC.post officeD.police station
小题10:
A.borrowedB.paidC.lentD.lost
小题11:
A.look forB.findC.wearD.dress
小题12:
A.caughtB.stoppedC.sawD.killed
小题13:
A.oneB.onesC.oldD.new
小题14:
A.costB.soldC.tookD.spent
小题15:
A.boughtB.givenC.hadD.liked
In the mid 1990s, people started doing business on the Internet. At that time, there were two kinds of companies. First, there were traditional companies which sold things in stores. Then, there were Internet companies which didn’t have stores, they sold things only over the Net.
Traditional companies didn’t want to lose any business. Quickly, they created their own websites and began selling things over the Net. These are the so-called “brick and click” companies. Many stores are made of brick, and you click on your mouse to buy things with your computer. That’s where the name “brick and click” comes from.
By the late 1990s, e-businesses like Amazon.com, Buy.com, and eToys.com were in trouble. Their profits(利润) were not very high, and there was a lot of competition. Many of these businesses lost a lot of money, and in 2000, many e-businesses were out of business.
In the world of e-commerce(电子商务), companies are fighting for every dollar and every customer. Will brick and click companies win the war? Only time will tell.
小题1:Many traditional companies created their own websites in               .
A.the early l990s B.the mid l990s
C.the late l990sD.1990s
小题2:Why were Internet companies in a lot of trouble in the late 1990s?
A.Competition was heavy.
B.Their websites were bad.
C.They didn’t know what to sell.
D.Their profits were high.
小题3:Which would be a brick and click company?
A.A clothing company with no website.
B.A bookseller with five stores and an Internet site.
C.A video seller with a big website but no stores.
D.A restaurant.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网