题目内容

Hello, I'm Kate. I like different kinds of food. I like hamburgers, salad and orange juice. For breakfast, I often have some milk and hamburgers. I don't like dessert(甜品). My favorite football star, Tony Brown, eats lots of healthy food. He likes eggs and vegetables for breakfast. For lunch, he eats hamburgers, tomatoes, chicken, oranges and apple juice. For dinner, he likes meat and French fries. He doesn't have dessert. “I like football better than dessert.” he says.

1.Kate eats ______ for breakfast.

A.milk and hamburgers B.salad

C.vegetables D.chicken

2.Kate doesn't like ______.

A.orange juice B.salad

C.breakfast D.dessert

3.Tony Brown is_______.

A.a student B.a football star

C.a basketball star D.a runner

4.Tony Brown likes ______ for dinner.

A.meat and French fries B.milk and hamburgers

C.lots of healthy food D.oranges and apple juice

5.Tony Brown likes ______ better.

A.dessert B.basketball

C.football D.running

1.A

2.D

3.B

4.A

5.C

【解析】

试题分析:这篇短文告诉我们:Kate早饭喝牛奶吃汉堡,Kate不喜欢甜点;Tony Brown是一个足球明星,Tony Brown晚饭喜欢吃肉和炸薯条等。

1. breakfast, I often have some milk and hamburgers. 故选A。

2. don't like dessert. 可知选D。

3. Brown是一个足球明星。根据My favorite football star, Tony Brown, eats lots of healthy food. 故选B。

4. Brown晚饭喜欢吃肉和炸薯条。根据For dinner, he likes meat and French fries. 可知,应该选A。

5. Brown更喜欢足球。根据“I like football better than dessert.” he says.故选C。

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

阅读表达(共5小题,计10分)

阅读短文,根据要求完成下面各小题。

Wang Xiaojun, a 12-year-old boy, lives in the countryside in Hubei Province. Today is his birthday. His parents will have a nice dinner with him, but the boy says, “I won’t have dinner because after dinner, today is over, and my parents are leaving for Shenzhen tomorrow. I don’t want to let them go”.

For Xiaojun, this is the first time to spend his birthday with his parents during three years. In the past three years, his parents have worked in Shenzhen to make money. Tomorrow, they have to leave for Shenzhen again.

Xiaojun is not the only left-behind child(留守儿童). In China, there are more than 20 million(百万)children staying at home without their parents. Left-behind children face a lot of problems. Most of them stay with their grandparents. They get less care from their parents. They feel very lonely. Some of them don’t learn well because their parents can’t help them with their study.

The Chinese government cares about the children very much and is trying to solve their problems now.

A.根据短文内容简要回答下列问题

1.What is left-behind children?

2.What problems do left-behind children face?

B.将短文中划线的句子译成汉语。

3._________________________________________________________

4.________________________________________________________

C. 请给短文拟一个适当的英文标题。

5.________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网