题目内容
Tim liked travelling. He was studying in a primary school. Last week he went on a school trip with his teachers and classmates.
They spent one hour on the bus and finally got to the hill. They found many kinds of flowers on the hill. They were very beautiful. Many bees and butterflies were flying from one flower to another. Tim and his friends tried to catch some butterflies, but they failed to do so.
After they got to the top of the hill, they took out the food with them. Tim had lunch with his friends. Then they began to play games on the hill.
Now it was time for them to go home. They were a little tired, but they were very happy.
1. What did Tim like?
A. Boating. B. Driving.
C. Travelling. D. Walking.
2. It took them _____ to arrive at the hill.
A. half an hour B. an hour
C. two hours D. a day
3. A lot of _____ and butterflies were flying here and there.
A. bees B. birds C. planes D. swans
4.Tim had _____ on the top of the hill with his friends.
A. breakfast B. lunch
C. supper D. dinner
5. How did they feel after the school trip?
A. Sad. B. Sorry.
C. Boring. D. Happy.
1.C
2.C
3.A
4.B
5.D
【解析】
试题分析:这篇文章主要讲述了Tim 喜欢旅游,上周他和他的同学和老师们去进行学校郊游了,他们乘车一个小时到达山上,他们看到了许多花和蝴蝶,最好他们在上顶上和朋友们一起午餐,他们有些累但是玩的很开心。
1.细节理解题。根据文中Tim liked travelling可知Tim 喜欢旅游。可知选C
2.细节理解题。根据文中They spent one hour on the bus and finally got to the hil可知选C
3.细节理解题。根据文中Many bees and butterflies were flying from one flower to another可知选A
4.细节理解题。根据文中After they got to the top of the hill, they took out the food with them. Tim had lunch with his friends.可知他在山顶和朋友们吃的午饭。可知故选B
5.细节理解题。根据文中Now it was time for them to go home. They were a little tired, but they were very happy.可知郊游后他们感到很累但很开心。故选D
考点:郊游类短文阅读。
根据短文内容, 用方框中所给词的适当形式填空,每词只用一次
however stays always many habit |
Jane is a good girl, she has many good __1.___. She __2.__ exercises and she often reads books. Also, she never __3.__ up late. _4.___, she has some bad habits, too. She usually watches TV for _5.___ than two hours a day, and she likes eating hamburgers. I hope she can do better next year.