题目内容

A

1.---- How old is Rose? ---- _________

A. She is 10. B. She is eleven.

C. She is twelve. D. He is 13.

2.---- Where is Rose from? ---- She is from _________.

A. Japan B. England

C. the U.S.A. D. English

3.---- What’s the boy’s name? ---- His name is _________.

A. Fred B. Keiko C. Rose D. Maria

4.---- What’s Fred’s telephone number? ---- _________

A. (010)7233-7569. B. (010)2639-7567.

C. (010)112-8973. D. (010)7355-4231.

5.Keiko is in _________.

A. Class 2, Grade 2 B. Class 5, Grade 1

C. Class 3, Grade 3 D. Class 1, Grade 3

1.C

2.B

3.A

4.D

5.C

【解析】

试题分析:这篇短文中给我们介绍的是三个人,第一个是来自英国的Rose,她今年12岁了;第二个人是Keiko,她来自日本;第三个人是Fred,他来自美国,他今年11岁了。

1.细节理解题。根据短文中给我们介绍的第一个人物Rose的信息中可知,Age的意思是年龄,由此我们可以知道Rose今年12岁了。故选C。

2.细节理解题。根据短文中给我们介绍的第一个人Rose的信息中Nationality,国籍可知,Rose来自England,因此选B。

3.细节理解题。短文中给我们介绍了两个女孩,Rose和Keiko;还有一个男孩,即最后一个人物,他的名字叫Fred,由此可知选A。

4.细节理解题。根据短文中给我们介绍的最后一个人Fred的信息中,找到他的电话号码是(010)7355-4231,故应该选D。

5.细节理解题。这个题目中问到的是第二个人Keiko,从关于她的信息中我们找到Class:3, Grade:3,我们可以知道,她在3年级3班。故选C。

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

完形填空 (本大题共12小题,每小题1分,计12分)

From Monday to Friday most people are busy working or studying, but in the evenings and weekends they are free and themselves. Some watch television or go to the movies, others sports. This is decided by their own .There are many different ways to spend our time.

Almost everyone has some kind of : it may be something from collecting stamps to model planes. Some hobbies are very , but others don’t cost anything at all. Some collections are worth of money, others are valuable only to their owners.

I know a man who has a coin collection(收藏) worth(值) several dollars. A short time ago he bought a rare fifty-cent piece which him $250!He was very happy about this collection and thought the price was all right . On the other hand, my youngest brother collects match boxes. He has almost 600 of them, but I wonder they are worth any money. However, my brother they are quite valuable(有价值的). makes him happier than to find a new match box for his collection.

That’s what a hobby means, I think. It is something we to do in our free time just for the of it . The value in dollars is not important. but the pleasure it gives us is.

1.A.love B. work C. enjoy D. play

2.A. look like B. take care of C. think about D. take part in

3.A. lives B. interests C. jobs D. things

4.A. working B. free C. own D. whole

5.A. hobby B. thing C. job D. way

6.A. driving B. making C. buying D. selling

7.A. interesting B. exciting C. cheap D. expensive

8.A. a little B. a few C. a lot D. a number

9.A. thousand B. thousands C. thousands of D. thousand of

10.A. paid B. cost C. took D. spent

11.A. that B. if C. what D. why

12.A. to B. on C. with D. in

13.A. Everything B. Anything C. Nothing D. Something

14.A. have B. need C. refuse D. like

15.A. money B. work C. fun D. time

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网