题目内容

“Great Changes in My Hometown ”为题用英语写一篇短文描述家乡小镇所发生的变化。

过去我住的一个小镇周围都是树,没有高楼。那里的人们过着贫穷的生活。  

现在家乡发生了巨变,你到处能看到高楼大厦和工厂,许多人有了自驾车。

但空气和水污染也变得越来越严重,山不绿了,水不净了,天不蓝了

发挥1-2句...

Great Changes in My Hometown

 

【答案】

I used to live in a small town with trees all around. There were no tall buildings. People there lived a poor life. Now great changes have taken place in my hometown. You can see tall buildings and factories everywhere. Many people have their own cars. But air and water pollution is becoming more and more serious. The mountains are not green, the rivers are not clean, and the sky is not blue. I think we must do something to stop pollution. I hope my hometown will be more beautiful in the future.

【解析】略

 

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网