题目内容

阅读短文。根据短文内容,在空格处填入一个使短文内容完整正确的单词。

  Everyone needs friends.We all like to feel close to someone.It is nice to have a friend to talk, laugh and do things   1  .Surely, there are some time when we need to be   2  .We don’t always want people around.But we would feel lonely if we never had a friend.

  Now everyone is   3  .Sometimes friends don’t get along well.That doesn’t   4   that they no longer like each other.Most of the time they will go on   5   friends.

  Sometimes friends move away.Then we feel very upset.We   6   them very much.But we can call and write to them.It could be that we would even see them   7  .And we can make new friends,too.It is   8   to find out how much we like new people when we get to know them.

  There’s more good news for people who have friends.These people live   9   than those who don’t have any friends.Why? It could be that they are happier.Being happy helps you   10   well.If someone cares about you, you will take better care of yourself.

答案:
解析:

1.with 2.alone 3.different 4.mean 5.being 6.miss 7.again 8.surprising 9.longer 10.stay/be


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网