题目内容

阅读短文,然后根据短文内容判断正(T)误(F)。

Sport is very interesting and my friend Paul likes it very much. He plays tennis with his sister every morning. At school, he likes P.E. class. His P.E. teacher teaches him to play sports. In the afternoon, he goes to the sports club in his school. He plays basketball and volleyball there. In the evening, he plays ping-pong with his father. He watches sports games on TV every day, and he wants to be a sports player(运动员).

1.My friend Paul likes sports.

2.Paul plays volleyball in the morning.

3.Paul’s father likes ping-pong.

4.Paul’s sister watches TV every day.

5.Paul wants to be a P.E. teacher.

1.T

2.F

3.T

4.F

5.F

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了作者的朋友Paul喜欢做运动。他早上和妹妹一起打网球,下午参加学校的体育俱乐部,晚上和爸爸打乒乓球。然后还在电视上观看体育运动节目,因为他想成为一名运动员。

1. is very interesting and my friend Paul likes it very much.可知运动是非常有趣的,我的朋友Paul非常喜欢。故判断为T。

2. plays tennis with his sister every morning.可知Paul每天早上打网球不是排球。故判断为F。

3. the evening, he plays ping-pong with his father.可知Paul每天和爸爸打乒乓球,所以说爸爸喜欢打乒乓球。故故判断为T。

4. plays tennis with his sister every morning.可知Paul每天早上和妹妹打网球,而不是看电视。故判断为F。

5. watches sports games on TV every day, and he wants to be a sports player(运动员).可知Paul想要成为一名运动员,而不是老师。故判断为F。

考点:考查日常生活阅读。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网