题目内容

根据短文大意,用括号内所给词的正确形式填空:

  Dear Mom,

  I'm OK at school.My teachers said it was very   1  (help)to have conversations with foreigners, but I'm too   2  (shy)to talk to the American students.Unlike(与……不同)the classroom in China, the classroom here are   3  (noise)and sometimes I can't hear the teacher clearly.Because my English is poor, I am busy  4  (catch)up and I   5  (hard)have time to listen to music.I usually stay up   6  (late)at night and am often   7  (sleep)in class.My teacher Miss Green doesn't agree with my way of   8  (study).I think she is right.I need to be realistic.Rome wasn't  9  (build)in a day.I know the   10  (important)of working hard, but I also need some time to relax.Don't worry about me.I will be OK.

Mei.

答案:
解析:

1.helpful 2.shy 3.noisy 4.catching 5.hardly 6.late 7.sleepy 8.studying 9.built 10.importance


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网