题目内容

I really don’t know if she_____ it when she_____.

A. finds, arrives B. finds, will arrive

C. will find , will arrive D. will find, arrives

D

【解析】

试题分析: 句意:我真的不知道当她到达了,她是否能够找到它。此题考查when引导的时间状语从句,主句将来时,从句一般现在时,根据句意,故选D。

考点:考查动词时态。

练习册系列答案
相关题目

How can you help young children become interested in reading? The following are some important tips.

The first way is to read out loud to them. Even if it’s just 15 minutes a day, as long as the children listen every day, they can become interested in reading later.

Cooking with young children can be also helpful. By reading the menu and cooking ingredients(原料) with them, you can help them learn more words and expressions.

When young children are reading, tell them to mark(做记号) the words that they don’t know and then to look them up in a dictionary. Also, tell them to ask questions about what they ‘re reading. For older children, try to make them pay more attention to the theme(主题)of the passage or ask them to write a summary(概要)Finally, make sure there are enough reading materials for young children. If you don’t have enough, go to the local library. Help young children find out which writers they like and what kind of books they like. Help them to choose the right books to read. But be sure to allow them to choose what they like by themselves.

1.How many pieces of advice are given in the passage?

______________________________________________________________________

2.How can you help young children learn to read by cooking with them?

______________________________________________________________________

3.What should you do if your sister doesn’t know some words while reading?

______________________________________________________________________

4.Should we choose all books for young children?

______________________________________________________________________

5.What is the main idea of the passage?

______________________________________________________________________

Have you ever trained your brain(大脑)? Now there are some new suggestions, such as eating dark

chocolate and having cold meat for breakfast. You should also avoid watching soap operas, spending time with people who complain or follow fat-free diets, according to a new book on getting “brain-fit”.

Many of the suggestions in Teach Yourself Training Your Brain are surprising. The book says to read out loud while holding a baby. Writers Terry Horne and Simon Wootton say their advice is from the latest research by experts around the world.

“For years we have thought our brain capability (能力) is decided by our genes(基因). But it’s now clear that it depends on our lifestyle. What we eat and drink, how we learn at school and what type of feelings we have are all important,” said Horne.

The book talks about the most up-to-date thinking in science about how diet, the environment, stress and other sides of modern life affect our brain capacity. It also offers advice and exercises. The book comes as more and more people are spending money on books, DVDs and computer games, which say to improve their brain’s capability.

Horne believes that people need to make changes to their lifestyles to increase their brain capacity Happiness, confidence and an optimistic nature help the brain, he added.

“So mix with people who make you laugh, or share the same interests as you. And avoid people who complain,” said Horne. “People who are negative will make you sad, which means you won’t achieve things.”

1.According to the book, which of the following isn’t good for training your brain?

A. Doing some brain games.

B. Eating dark chocolate.

C. Having cold meat for breakfast.

D. Watching soap operas.

2.What’s Horne’s attitude toward the brain capability?

A. It depends on what our genes are like.

B. It’s decided by our lifestyle.

C. It has nothing to do with schools.

D. It should follow the type of our feelings.

3.What’s the book Teach Yourself Training Your Brain mainly about?

A. How people’s brain capability works

B. Exercises to improve brain capability

C. Some scientific and healthy diets

D. How to improve people’s brain capability

4. From the underlined sentence, we can learn that __________.

A. more and more people are interested in reading

B. books can help people improve their brain capability

C. people are paying more attention to training their brain

D. there are many ways to train people’s brain

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网