题目内容
If you have had a volunteer experience, share it with other readers. Also you can tell us about the worst volunteer experience you’ve had. And tell us how to improve.
Volunteering is inspiring. Volunteering is inspiring. I never had the interest to volunteer until I was in my late 20s. Volunteering gave me the best experience in social life. Now I’m confident to do my challenging work. I thank volunteering more and more. --Guest Wilton |
Animal rescue (营救) 11 years ago, as a member of our local Great Dance Club, I volunteered to help with animals. Now I am the founder of Animal rescuers. And it covers all Texas. I’ve placed the homeless dogs in homes from Maine to California, and have met some of the worst and some of the best people on the planet. I only regret that I didn’t volunteer sooner. --Guest Jerry Dunham |
Terrible experience I was asked to help out in the computer lab because I was a computer expert. When I arrived, a person (another volunteer) there was very rude to me, said she didn’t need any help. I was speechless and left. It really made me sad and I didn’t offer to volunteer again. --Guest Rebecca |
【小题 1】C
【小题 2】B
【小题 3】A
【小题 4】C
【小题 5】B
【解析】
【小题 1】细节理解题,有文中语句“I never had the interest to volunteer until I was in my late 20s.”可知。
【小题 2】词义推断题,有文中语句“Now I’m confident to do my challenging work. I thank volunteering more and more.”可知。
【小题 3】细节理解题,有文中语句“Now I’m confident to do my challenging work. I thank volunteering more and more.”可知。
【小题 4】句意理解题,通读全文可知。
【小题 5】标题推断题,通读全文理解推断可知。
根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
A: Hey. Stephen.
B: Hi! How is it going recently?
A: Terrible! I always feel upset.
B: 71
A: My parents always ask me to study hard and encourage me before exams. But actually it makes me stressed out. 72
B: Don’t worry. Why don’t you log on to the microblog (登录微博) to share your feelings with others?
A: Really? 73
B: Yes, I think so. It’s very popular among us young people. You can get many replies from friends in the same situation, which may make you feel better.
A: 74
B: Let me see. Well, you’d better have a try first. If you have a chance, you should suggest your parents read your microblog, and they’ll know you better.
A: 75 Thank you very much.
B: Not at all.
A. I won’t do it! B. Sounds great. C. What’s wrong? D. Is it helpful to me? E. It’s so embarrassing! F. I don’t know how to deal with it. G. But what if my parents don’t let me do it? |