题目内容

I think the_____invention is a mobile phone. What about you?

A、most helpful

B、more helpful

C、helpfulest

A

【解析】

试题分析:句意:我想最有用的发明是手机。你呢?根据句意可知该用最高级,而helpful的最高级是在其前面加most,而不是加后缀-est,所以选A。

考点:考查形容词的最高级。

练习册系列答案
相关题目

任务型阅读 阅读下面的短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,在答题卷上相应的横线上填写答案,每空限填一词。(本大题共5分,每小题1分)

The haze season is back. How much do you know about haze? Haze can also be called “Smog”. The word “smog” is from the words “smoke” and “fog”. It is a kind of air pollution(污染) mostly because of cars and factories.

Smog will do great harm(伤害) to your health. It can make you cough and have skin and eye problems. It seems that we can do nothing to stop it, but only wait until the wind blows all the smog away. However, there are some easy ways to stop it hurting you. Here are some of them.

1. Don’t do exercise in the open.

Exercising in the open makes you breathe(呼吸) deeply, and you will take in the particles(颗粒物) deep into your lungs.

2. Stay indoors and keep the air clean.

If you can, just stay in your room and keep the doors and windows closed. Remember to air your room twice a day, you can open the window at noon or at night for half an hour.

3. Wear a mask.

Paper and cotton masks can not help you in the haze weather. Some special masks, such as N95 masks, can keep you from breathing in the particles in the air.

4. Change your diet.

Scientists find that vitamin A, C and E can greatly help protect your eyes, nose and lungs. So eat more green vegetables and fresh fruit every day. What’s more, do not eat food with too much fat.

The haze weather

What is haze?

It means smog, a kind of smoky and 1. weather.

It is a kind pollution caused by cars and factories.

What is the harm?

It is bad for our health.

2. can we prevent the haze?

Don’t 3. outside.

Stay indoors as much as possible 4. the doors and windows closed.

Remember to open the windows for a while to keep the air clean.

Wear a mask to stop taking in the particles.

Change your diet. Vitamins can make you healthy. So, please eat more vegetables and fruit and 5. meat.

Dick lived in England. One day in January he said to his wife, "I'm going to fly to New York next week because I've got some work there." "Where are you going to stay there?" his wife asked. "I don't know yet." Dick answered. "Please send me your address from there in a telegram(电报)," his wife said. "All right," Dick answered.

He flew to New York on January 31st and found a nice hotel in the center of the city. He put his things in his room and then he sent his wife a telegram. He put the address of his hotel in it.

In the evening he didn't have any work, so he went to a cinema. He came out at nine o'clock and said, "Now I'm going back to my hotel and have a nice dinner."

He found a taxi and the driver said, "Where do you want to go?" But Dick didn't remember the name and address of his hotel.

"Which hotel are my things in?" he said, "And what am I going to do tonight?" But the driver of the taxi did not know. So Dick got out and went into a post office. There he sent his wife another telegram, and in it he wrote, "Please send me my address at this post office."

根据短文内容,选择正确答案(10分)

1.Dick flew to New York because .

A、he went there for a holiday

B、he had work there

C、he went there for sightseeing

2.Why did his wife want a telegram from him?

A、Because she didn't know his address yet

B、Because she wanted to go to New York, too

C、Because she might send him another telegram

3.Where did Dick stay in New York?

A、In the center of the city.

B、In a hotel.

C、In a restaurant.

4.Who would send him the name and address of his hotel?

A、The manager of his hotel.

B、The police office.

C、His wife.

5.Which of the following is not true?

A、Dick stayed at a nice hotel in the center of the city.

B、Dick didn't work on the first night of his arrival.

C、Dick forgot to send his wife a telegram.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网