题目内容

 Mrs. Brown is Jim's mother. She loves her family very much. She goes to the store every day. She often buys food, fruit and clothes for Jim and her husband(丈夫).Now many clothes are on sale at Baixing Clothes Store. Mrs. Brown comes to the store to buy some clothes for her family. There they have sweaters for 15 yuan each and sports shoes for only 28 yuan? Mrs. Brown likes the red sweater and she buys one for herself. She buys a pair of sports shoes for her son. The great T-shirts in the store are just 18 yuan! She buys a white one for Mr. Brown. And that's not all. The socks are 2 yuan for each pair. She buys the socks in many colors for her family. She is really a good mother and good wife(妻子),

1.   Mrs. Brown often buys__________ for her family.

 A.   balls* vegetables, fruit and clothes

B.   fruit, coffeet clothes arid shoes

C.   clothes, fruit and food

D.   clothes, vegetables and school things

2.   The clothes at Baixing Clothes Store are_________ .

A. very great                           B. very cheap

C. very interesting        D, very nice

3.   Mrs. Brown likes the___________ .

A. red sweater                         B. blue T-shirt

C. green sweater                     D. red hat

4.   She buys_________ for Mr. Brown.

A. a pair of shoes                   B. a pair of shorts

C. a white T-shirt        D. a white sweater

5.  ―For whom does Mrs. Brown buy socks?

A.   For her mother

B.   For her family

A.   For her husband

B.   We don't know

1. C细节理解题。根据"She often buys food, fruit and clothes for Jim and her husband"可知0

2.  B 细节理解题。根据"Now many clothes are on sale at Baixing Clothes Stored以及后面描述的价格可知。

3.  A 细节理解题。根据"Mrs. Brown likes the red sweater and she buys one for herself."可知。

4.  C细节理解题。根据"丁he great T-shirts in the store are just 18 yuan! She buys a white one for Mr. Browa"可知。

5.  B 细节理解题。根据"She buys the socks in many colors for her family,"可知。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网