题目内容

This room is not big but nice. There’s a bed, a desk and some chairs in it. The desk is next to the window. On the desk, there is a book, a glass and some cakes. The bed is next to the desk. There are trousers(裤子) and a coat on the bed. The trousers are green. They are new. The coat is yellow. It’s new, too. Under the bed, there are some shoes and two balls. This is Susan’s room. She’s a good student.

1.The desk is _________ , the cakes are_________ , and the balls are__________.

A. next to the window; on the bed; on the desk

B. next to the window; on the desk; under the bed

C. next to the desk; on the bed; under the bed

D. next to the window; near the bed; on the desk

2.The trousers are _________ and the coat is .

A. yellow; green B. green; green

C. green; yellow D. yellow; yellow

3.__________ are new.

A. The desk and the trousers

B. The trousers and the shoes

C. The trousers and the coat

D. The room and the bed

4.Susan is ___________.

A. a teacher B. a man C. a boy D. a girl

5.This room is not ________.

A. nice B. big C. small D. big and nice

1.B

2.C

3.C

4.D

5.B

【解析】

试题分析:本文介绍了Susan的房间。Susan是一个好学生,她的房间不大但是漂亮。在房间里有一张床、一张桌子和一些椅子。桌子上有一本书、一个玻璃杯和一些蛋糕。床上有裤子和一件外套,床下有一些鞋盒两个球。

1.The desk is next to the window. On the desk, there is a book, a glass and some cakes..”和“Under the bed, there are some shoes and two balls.”可知桌子紧挨着窗户,蛋糕在桌子上并且球在床下,故选B。

2.The trousers are green. They are new. The coat is yellow.”可知裤子是绿色的,外套是黄色的,故选C。

3.细节理解题。根据文中“The trousers are green. They are new. The coat is yellow. It’s new, too.”,可知裤子和外套都是新的,故选C。

4.She’s a good student.”可知Susan是一个女孩,故选D。

5.第一句“This room is not big but nice..”可知房间不大但是漂亮,故选B。

考点:考查日常生活类阅读。

练习册系列答案
相关题目

书面表达 (满分13分)

为了节能环保及方便出行,提高生活质量,靖江市政府最近在很多地段为市民免费提供自行车服务,但部分市民对此了解不够。请你写一篇文章,告诉他们关于免费使用自行车的情况。

标题:

Something about using bikes for free

原因:

1.汽车的数量越来越多,因此,路上经常堵车

2.人们在市里四处转转要花费很长时间

3.政府采取行动解决这一问题

4.目前有1500辆自行车已经投入使用

注意点:

骑车时要注意安全

爱惜自行车

……(至少写一点)

发出倡议:

保护环境

减少污染

……

……(至少写两点)

要求:1. 文章内容必须包括以上提示,可适当发挥;

2. 表达清楚,语句通顺,意思连贯,书写规范;

3. 文中不得出现真实姓名和校名;写一篇100字左右的文章。文章开头已经给出,不计入总词数。

参考词汇:投入使用be in use, 减少reduce

Something about using bikes for free

For saving energy and protecting environment and convenient travel, improve the quality of life, Jingjiang government recently has provided free bikes in many places. I'm glad to tell you something about using bikes for free in Jingjiang.

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网